Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Разграбиха билетите за концерта на Мадона

28 Юни 2008 / 08:06:42  GRReporter
797 прочитания

            Цял ден вчера уебстраницата www.ticketpro.gr, на която се продават он-лайн билетите за концерта на Мадона в Атина беше недостъпна поради огромен трафик. От тази сутрин продажбите в нея са възможни, но пък билетите изчезнаха. Всички седящи места са разпродадени, включително и VIP билетите от 250 евро, а правостоящите от по 80 евро са на свършване.


            Още по-тежко бе положението на трите каси – в центъра на Атина, на Олимпийския стадион и в центъра на Солун, където феновете се редяха на огромни опашки още от 5 часа сутринта. Организаторите на концерта се принудиха да удължат работното време, за да могат да отговорят на голямото търсене.


            Както вече съобщихме, Мадона ще пее на Олимпийския стадион в Атина на 27 септември. Гръцката столица е част от новото турне на певицата Sticky & Sweet Tour, което ще стартира на 23 август в Уелс.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus