Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Анулираха концертите на Джеймс Блънт в Атина

20 Юни 2008 / 07:06:27  GRReporter
765 прочитания

            Най-нежният певец на световната музикална сцена, авторът на „You are beautiful” и “Good buy my lover” Джеймс Блънт не успя да пее пред атинските си почитатели. Бардът на баладите беше обявил концерта си за 19 юни, но след като билетите за него са разпродадоха за няколко часа организаторите на концерта обявиха и втори, насрочен за 20 юни. В последния момент вчера и двата концерта трябваше да бъдат анулирани, тъй като атинското кметство затвори летния театър на Ликавито, който трябваше да домакинства изявите на Джеймс Блънт.


            Театърът на хълма Ликавито е любимо място на гърците за концерти и театрални постановки през лятото, тъй като от него има великолепна гледка към Акропола и цяла Атина. Решението да бъде затворен е взето по препоръка на Компанията за туристическо развитие, която е собственик на театъра. В доклад на организацията се казва, че трибуните на театъра не отговарят на изискванията за сигурност и трябва незабавно да бъдат започнати укрепителни работи. Това е наложило и анулирането на концертите на Блънт в последния момент.


            Летният театър на хълма Ликавито е нает от Атинския летен фестивал и за цялото лято на неговата сцена са предвидени да се състоят много културни прояви и в момента не се каква съдба ще имат те.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus