Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Андонис Ремос в рок вариант

03 Октомври 2007 / 09:10:03  GRReporter
1077 прочитания

            Най-после и атиняни ще имат възможност да видят рок зрелището Андонис Ремос и Onirama заедно на сцената. Супер продукцията от отлична акустика, осветление, което спира дъха, един от най-популярните баладни певци и най-обещаващата поп рок група в Гърция ще се появи и в столицата с почти три седмици закъснение. Концертът, предвиден за по-малка зала трябваше да се състои на 22 септември, но поради изключителния успех на шоуто в цяла Гърция организаторите предпочетоха да го отложат за 5 октомври и да го покажат в Олимпийския център по таекуондо.


            Искрата между Ремос и Onirama прехвърча по време на Mad Secret Concert, за да прерастне във внушителното турне и да се превърне в музикалното събитие на годината в Гърция. „С момчетата от Onirama се чувствам сякаш си играя с нотите”, споделя Андонис Ремос, чието име е достатъчно да напълни стадионите, но пък младите рок-музиканти дават всичко от себе си, за да забавляват публиката до последната секунда.


            Иначе през зимата почитателите на Андонис Ремос ще имат възможност да му се наслаждават в традиционния му вариант. Певецът подготвя новата си програма, с която ще се появи на сцената на Αθηνών Αρένα, нощният клуб в Атина, където Ремос пее в последните няколко сезона. Ще му партнира Маринела.


            Другата му амбиция е свързана с футбола. След като стана най-младият президент на футболен клуб в Гърция Андонис Ремос подготвя честването на 100-годишнината от основаването на любимия му „Ираклис” през 2008 година.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus