Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

AC/DC за първи път в Гърция!

23 Декември 2008 / 10:12:16  GRReporter
834 прочитания

            На 28 май на Олимпийския стадион в Атина ще пристигне една от най-легендарните групи в историята на световната рок музика – наелектризиращите AC/DC. Концертът им е първият в Гърция и е точно 7 месеца след началото на суперуспешното им световно турне Black Ice World Tour, което стартира на 28 октомври на сцената Wachovia в Wilkes-Barre, Пенсилвания.


Билетите им за всички концерти, които ще се проведат в най-големите европейски стадиони отдавна са разпродадени. За почитателите им, които не са успели да се снабдят с билети, атинският концерт е единственият шанс да ги видят на живо. Разпродажбата на билетите започва на 3 февруари 2009 година и в интернет могат да се купят от www.ticketpro.gr Цените на седящите места варират от 90 до 60 евро, а на правостоящите в близост до сцената са по 80 евро. Ще се продават най-много по 4 билети на човек.


„Black Ice World Tour е един празник на всичко това, което прави Rock’N’Roll-а уникален”, пише за AC/DC вестник „Чикаго Трибюн”. Back in Black, Hell’s Bell, Highway to Hell, For Those About to Rock са само част от хитовете, които ще чуем в Атина. Всички те, съчетани с неповторимото сценично поведение на братя Young, с невероятните им инструментални умения, които са им извоювали челно място сред майсторите на китарата в света и с изключителната наелектризираща режисура на спектаклите им обещават едно наистина незабравимо преживяване на Олимпийския стадион в гръцката столица.


Искате ли да бъдете част от него? Не забравяйте датата 3 февруари 2009 година. На 4-ти може вече да е късно...

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus