Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Юли 26, 2012

Гръцкият лекоатлет Димитрис Хондрокукис с положителна допинг-проба

26 Юли 2012 / 18:07:51  
Дали ако Вула Папахристу беше излъгала, че не тя е написала този коментар щяха да я оправдаят, както направиха с Костас Кендерис и Катерина Тану, които казаха, че са катастрофирали и допинг-контролът им преди игрите в Атина през 2004 така и не се състоя, се запита спортният журналист Акис Сакислоглу пред GRReporter.


Богати, известни и подсъдими заляха гръцките острови

26 Юли 2012 / 15:07:20  
Лятото дойде и с криза или не Гърция остава любимо място за отдих и почивка на местни и чужденци. Плеада от холивудски звезди, бизнесмени и известни личности се спуснаха към средиземноморските острови, за да забравят за момент всекидневните си грижи. Наред с тях е и бившият банкер и настоящ подсъдим в 15 дела за измами пране на пари и други наказателни деяния Лавредис Лаврендиадис.


Тройката и Барозо искат от Гърция действия, а не обещания

26 Юли 2012 / 15:07:51  
Дойде време за реални промени в Гърция и връщане назад няма. Това са заключенията, които могат да се извадят след първата среща на ръководителите на надзорната тройка от Международния валутен фонд, Европейската централна банка и Европейската комисия с финансовия министър Янис Стурнарас.


Крадци маркират обектите на потенциалните си грабежи

26 Юли 2012 / 14:07:30  
Според репортаж на солунската общинска телевизия „кодексът” на обирджиите е международен. Така те се информират дали в дадено жилище има пари, дали е било ограбвано скоро и колко голяма е опасността да бъдат заловени.


Политиката е изкуството на възможното

26 Юли 2012 / 07:07:02  
Либералният алианс има за цел да информира гърците как функционират другите държави, които са в добро състояние и те вече им завиждат, заяви лидерът на партията Григорис Валианатос в интервю за Анастасия Балездрова.