Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Юни 4, 2012

Проповеди за СИРИЗА отвъд океана

04 Юни 2012 / 22:06:45  
Съвсем скоро стана ясно, че Варуфакис е напуснал Гърция и се е пренесал заедно със семейството си в САЩ, за да стане главен икономист на компанията за онлайн игри Valve. Тя използва виртуална валута в разработките си и според думите на икономиста предадени от Businessweek, той е бил помолен да поеме проучването на техните финанси, за да предотврати икономически несполуки.


Медиите помагат за възхода на крайната десница (когато искат)

04 Юни 2012 / 18:06:47  
Задълбочаването и продължителността на кризата във времето подхранват политическия екстремизъм, затова и възходът на крайната десница в Гърция е временен, пише социологът и политолог Андонис Елинас.


Митове и истини за гръцкия фалит

04 Юни 2012 / 14:06:40  
Според данните на Националната банка на Гърция от разгара на кризата досега от страната са били изтеглени около 72 милиарда евро. Перспективите за постоянна девалвация на новата национална валута и загуба на стойността на парите в новите условия изплаши хората


Онкоболните в Гърция останаха без лекарства

04 Юни 2012 / 14:06:21  
Министерството на здравеопазването обяви, че е постигнало договореност с вносителите. Все още не е ясно дали внасяните количества ще бъдат достатъчни за нуждите на всички онкоболни в страната.