Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Май 26, 2011

Свободните професионалисти могат да открият своя офис в loft2work

26 Май 2011 / 22:05:08  

„Да работиш на място, в което циркулират нови идеи от професионалисти в различни сфери те прави по-креативен и по-работоспособен” обещава мотото на най-новот място за обща работа, което отвори врати в Атина преди две седмици и се казва loft2work. В основата на идеята за coworking е схващането, че freelance професионалисти, които поради естеството на тяхната работа имат нужда от определено пространство, където да работят, споделят едно общо помещение за работа заедно с нови хора, сред които имат възможността да открият нови сътрудници, да обменят идеи или да потърсят съвет.



Гърците заловиха 300 кила кокаин с краен адрес в България

26 Май 2011 / 19:05:15  
Белият прах бил открит в контейнер превозвал подови настилки към несъществуващ български адрес.


Адвокати срещу Върховния съд, заради задържаните за участие в „Революционна борба”

26 Май 2011 / 18:05:29  
За възможността да бъдат нарушени гарантирани от конституцията права на обвиняемите алармираха днес адвокатите на трима от задържаните за участие в терористичната организация „Революционна борба”.


По-малко „сини” плажове в Гърция през 2011

26 Май 2011 / 16:05:39  
С 34 по-малко са плажовете със "син флаг" в Гърция тази година. Разкритията от Wikileaks сочат, че гръцки политици с интереси в областта на туризма са притискали екологичните организации да намалят критериите за тяхното присъждане.


Трябва да се борим с престъпността, а не с потушаването на социални проблеми, казват полицаите

26 Май 2011 / 15:05:29  
„За съжаление в много случаи ставаме поле за обслужване на интереси от различни страни, което ни отдалечава от основното ни задължение да защитаваме гражданите”, заяви специално за GRReporter лидерът на Националната федерация на полицейските служители Христос Фотопулос.