Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Зико ще търси правата си

21 Януари 2010 / 02:01:46  GRReporter
906 прочитания

 

Твърдо решен да потърси правата си е бразилецът и допреди няколко дена треньор на Олимпиакос Зико. Зико по нищо не показва, че възнамерява да се оттегли от треньорската пейка кротко, а точно обратното – уверява, че няма да отстъпи и ще се бори за правата си като се обърне за помощ към FIFA.

Най-обиден се стори на бразилеца начинът по който той бе уволнен. За уволнението си Зико научи от интернет, преглеждайки страницата на Олимпиакос… В личния си блог той споделя изненадата и огорчението си от случилото се, както и недоумението защо никой не е сметнал за нужно дори да му се обади по телефона. Чак два часа след като прочита новината за уволняването по интернет, съдебно лице му донася писмо. Коментирайки случилото се Зико твърди, че през живота си не е изпадал  в подобна ситуация, а фактът че съдебно лице му връчи писмото го кара да се чувства сякаш е направил нещо престъпно. Изненадващ за Зико е фактът, че от Олимпиакос не възнамеряват да спазят упоменатите в договора точки. Според договора ако отборът стигне до първо или второ място сътрудничеството между отбора и треньора ще бъде подновено. В момента Олимпиакос е на второ място, а договорът е разтрогнат.

За работата си в Олимпиакос Зико споделя, че макар и да е заемал треньорски пост само 4 месеца, резултатите на отбора не са лоши. Олимпиакос се класира в 16-та на Шампионската лига с 5 загуби от общо 21 мача. Според него отборът имаше шанс, тъй като му предстояха още 12 мача. Загубата на 7-те точки бившият треньор отдава на отсъствието на ключови играчи като Дуду.

 

 

Категории: Зико Олимпиакос уволнение Спорт
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus