Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Зелен или бяло-червен ще е Василис Спанулис през идния сезон?

25 Юни 2010 / 16:06:33  GRReporter
1939 прочитания

 Кулминационната си точка достигна въпросът за бъдещия отбор на Василис Спанулис. Ще мине ли гардът към бяло-червените или ще остане верен на детелините? Играчът продължава да отлага взимането на окончантелно решение като с това покачва  напрежението и в двата „лагера” неимоверно.

Изборът наистина не е лесен. Шампионът на страната  му предлага тригодишен договор на стойност 2,5 милиона евро. Предложение достатъчно изкусително за да накара Спанулис да се замисли дали да не направи компромис с любовта си към детелините. Друг е въпросът, че не е ясно какви реакции ще последват ако звездата на зелените се облече в цветовете на вечния враг...  A трансферът в Олимпиакос би бил един от последните добри договори за играча. От друга страна Спанулис е свързан със зелените и има чудесна връзка с Желимир Обрадович.  Отношенията му с играчите в отбора също са чудесни, а парите които взима са горе-долу еднакви с тези на капитана Димитрис Диамантидис.

Поводи за размисъл дава на гарда и друго сериозно предложение. От способностите му  живо се интересува Реал Мадрид. Гръцки медии споменават за испанския баскетболен сайт Solobasket.com, който твърди, че Реал Мадрид е направил на Спанулис  „предложение-мамут” за сумата 3 милиона евро годишно. Според статията гръцката звезда заема първа позиция в списъка с трансфери на Етопе Месина.  

И все пак, колкото и трудна да е дилемата за Спанулис, взимането на решение трае определено по-дълго отколкото всички очакваха. Неговият мениджър Мишко Разнятович заявява, че играчът няма ангажимент с отбора на бяло-червените, но отговорът на звездата закъснява доста... Kill-Bill не изпълни и обещанието си, че след края на почивката си на остров Миконос ще пристъпи към конкретно решение.  От няколко дена играчът е в Атина, а решение все още няма.

Какъв ще е краят на сериала Спанулис? През идните дни ще се убедим. Засега едно е ясно. Зелените не могат повече да чакат и пристъпват към разглеждане на други предложения. В списъка на Желико Обрадович със заместници на V-Span първо място заема Тerrell Мcintyre от Сиена.

 

 

 

Категории: СпортБаскетбол Олимпиакос Панатинайкос детелини трансфер
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus