Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Прокурорска проверка за допинга на гръцкия плувец

15 Май 2008 / 09:05:34  GRReporter
993 прочитания

Началникът на първоинстанционната прокуратура Панайотис Пулиос разпореди прокурорска проверка във връзка с положителната допингова проба на гръцкия плувец. Както grreporter.info вече писа на 13 май гръцката антидопингова агенция съобщи, че са открити забранени съставки в кръвта на известен гръцки плувец, чието име не се споменава. Прокурор Симицоглу е назначен да работи по случая и в следващите дни той ще извика плувеца и неговия треньор да дадат показания.

Самият състезател е поискал да бъде отворена и втората му проба. Според гръцките медии това ще стане в лабораторията на Олимпийския стадион на 19 май и на изследването ще присъстват като плувецът, така и неговият треньор. Според правилата на Световната федерация по плуване името на спортиста ще бъде оповестено само ако и втората проба е положителна. Да припомним, че пробата бе взета внезапно и в несъстезателен за плувеца период.

Междувременно гръцките власти намериха огромни количества анаболни препарати в аптека в Патра. Става дума за 51 000 опаковки анаболи с неизвестно предназначение.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus