Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

"Падна" първата седмична награда в играта "GRR Hot 15 & U2"

09 Август 2010 / 09:08:37  GRReporter
1320 прочитания

Г-н Филип Неделев, с никнейм "bionic_f", спечели първата седмична награда от музикалната ни игра. Наградата, Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-103, е осигурена от нашите партньори в играта -  Globul

Г-н Неделев е гласувал в музикалната ни класация "GRR Hot 15" всички седмици от началото на играта, което е увеличило шансовете му при изтегляне на наградата. Екипът на GRReporter.info пожелава на г-н Неделев много музика и радост в живота му. В близките дни той ще получи своята награда и обеща да ни изпрати снимка с нея, която да публикуваме.

Наградата беше изтеглена в присъствието на нотариус, според всички изисквания на закона.

Играта продължава! Всяка следваща седмица наградите става все по-привлекателни, а Голямата награда - 2 билета за концерта в Атина на култовата група U2, с осигурен хотел и самолетни билети, очаква своя притежател. Ако все още не участвате, то не е късно! Побързайте и късмет!

 

 

Категории: GRR Hot 15 U2 игра Конкурси
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus