Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

На Европейското по футбол вместо GREXIT се получи RUSEXIT

17 Юни 2012 / 09:06:44  GRReporter
1467 прочитания

Ветеранът Георгиос Карагунис изпрати Гърция на осмина финалите на Европейското първенство по футбол, след като успя да вкара красив гол в 45-минута на мача между Гърция и Русия. Най-вероятният съперник на гърците на осминафиналите е отборът на Германия. Тази възможност предизвика шеговити коментари в социалната мрежа Туитър: “Забравете за заем от Русия. Като победите и Германия, започвайте да печатате пари”, написа остроумен запалянко, а друг пусна в обръщение термина RUSEXIT.
  

 Възпитаниците на португалския треньор Фернандо Сантос изиграха най-силния си мач досега на Euro 2012 и заслужено се наложиха над отбора на Русия, който записа първата си загуба от 16 мача насам. Другата среща в групата между отборите на Чехия и Полша завърши също 1:0, този път в полза на Чехия, която е и първенеца на групата.
    Следващата среща на гръцките национали ще е на 22 юни в Гданск.

Категории: Euro 2012 GREXIT RUEXIT европейско по футбол гръцки национали Георгиос Карагунис осминафинали
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus