Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Мадона търси къща на остров Андипарос

19 Август 2009 / 12:08:14  GRReporter
2490 прочитания

Много знаменитости избраха да си починат това лято на Сивота. Вечно младата гръцка певица Анна Виси и Трифонас Самарас също отпускат на лазурните крайбрежия на Сивота. Виси съчета приятното с полезното и успя да направи концерт, а после си обеща да го дава по-леко и да отпусне на чистите плажове. Трифонас Самарас пък избра ваканция на яхта с шумна компания, а за вечеря в късния следобед посети ресторант на плажа на Сивота.

Най-голямата конкурентка на Анна Виси на сцената - другата гръцка звезда Деспина Ванди направи няколко концерта на остров Крит и си остави време да се попече на вълшебните плажове. Тя пристигна на Крит заедно със семейството си - придружиха я съпругът й Демис Николаидис, 5-годишната им дъщеричка Мелина и 2-годишният Георгиос. Известното семейство се настани в голям хотелски комплекс с всички екстри и докато децата се забавляваха с игри в морето, звездните мама и тате намериха време да покарат джет ски.

Малка пауза между концертите пожела да направи и Сакис Рувас, който тази година представи Гърция на Евровизия с песента „Това е нашата вечер". Той замина за остров Скиатос заедно със съпругата си манекенката Катя Зигули и малката им дъщеричка, която е едва на няколко месеца. Те решиха, че ще останат само за четири дни на прекрасния остров от Спорадския архипелаг, защото Катя Зигули ще се пробва в роля на големия екран.

Тя ще направи дебюта си в киното и снимките й започват след няколко дни, така че двойката с детенцето си имат кратко време да се насладят на морето и слънцето. Ваканцията на Сакис Рувас приключва със следващия му концерт, който ще е на 22 август в Хрисуполи близо до пристанищния град Кавала.

Както всяка година на гръцките острови дойдоха и световно известни звезди. През Кефалония на тузарска яхта премина мегистана Андрей Меличенко с близкия си приятел Роман Абрамович, които искаха да останат невидими, но размерът на „яхтичката" им ги предаде. На летището на острова се приземи и самолета на Никола Саркози, който пристигна с приятели и без половинката си Карла Бруни.

Йонийският остров Кефалоня предпочете и музикалната дива Шаде, която остана цели 11 дни да се наслаждава на морето. Говори се, че и Мадона е омагьосана от красотата на Егейските острови и си търси къща на остров Андипарос. Идеята й е вкарал нейният приятел Том Ханкс, който през последните три години си прекарва ваканцията в лятната си къща там и не престава да рекламира Гърция.

Шаркози и Абрамович минаха през Кефалоня, а Том Ханкс пусна идея на Мадона да си вземе къща на остров.

Категории: МадонаАнна ВисиДеспина ВандиСакис РувасРоман Абрамовичостровиваканция
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus