Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Как да бъдем "Успешни онлайн търговци!"

10 Май 2012 / 13:05:05  GRReporter
1615 прочитания

 

 Семинар на тема „Успешни онлайн търговци!", организиран от дигитална агенция Interactive Share ще се проведе на 31.05.2012 в СТЦ Интерпред, гр. София.

            На събитието в зала София на търговския център, собственици и управляващи е-магазини ще получат практическо обучение какви инструменти и онлайн рекламни канали да използват, за да увеличават своите продажби.

            Семинарът ще бъде целодневен като 9 лектори ще представят своите познания в общо 8 модула. Те ще представят предимствата и възможностите на различни онлайн маркетингови инструменти с цел постигане на максимални резултати - онлайн продажби.

            Програмата включва - 1. Анализ на ползваемостта на онлайн магазина, 2. SEO за онлайн магазини, 3. Google AdWords за онлайн магазини, 4. Онлайн магазините в социалните мрежи, 5. Performance реклама за онлайн магазини, 6. E-mail маркетинг за онлайн магазини, 7. Измерване на ефективност на онлайн магазани- анализи и оптимизация, 8. Афилиейт маркетинг за онлайн магазини.

            Събитието се организира от Interactive Share, която е една от водещите дигитални агенции у нас. Местата са ограничени. За да си гарантирате достъп до семинара е нужна предварителна регистрация и заплащане на входяща такса.

 

Предварителна регистрация с -25% отстъпка (до 14.05) - 97 лева (вкл. ДДС)

Стандартна регистрация (след 14.05) - 130 лева (вкл. ДДС)

 

Още информация на сайта на семинара: http://interactive-seminars.com

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus