Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Елени Мененгаки отново свободна

30 Януари 2010 / 18:01:16  GRReporter
2077 прочитания

    Новината витаеше из въздуха от няколко седмици, но никой не искаше да повярва. Още една голяма любов приключи безславно. Тази между популярната телевизионна водеща на сутрешното лайф-стайл предаване на телевизия Алфа Елени Мененгаки и програмния директор на телевизия Антена1 Янис Лациос. Русата попрецъфтяла вече красавица се омъжи за любовта на живота си преди осем години и щастливата доскоро двойка има три малки дечица.
    Официалното съобщение бе разпратено от служебния електронен адрес на Лациос до всички служители на Антена1. “Елени Мененгаки и Янис Лациос уведомяват, че житейските им пътища се разделят, но те винаги ще стоят заедно като родители до своите три малки дечица”, са казва в съобщението, цитирано от всички гръцки медии.
    Телевизионната водеща, по чийто образ и подобие беше създадена и българската Гала произхожда от семейство на гръцки емигранти в Германия. Детските си години прекарва в голяма бедност, но неотразимата й хубост й осигурява запазено място в гръцкия телевизионен ефир. Популярността й е огромна, особено сред домакините. Присъствието й на екран гарантира милиони зрители. Сватбата им с Лациос в аристократичния атински квартал Кифизия, трите й бременности, както и появата на дечицата й бяха превърнати в любимо телевизионно шоу от типа “риалити”.
    От няколко седмици колегите и сътрудниците на красивата Елени я виждаха посърнала и натъжена и обясняваха настроението й с непрекъснато падащите рейтинги на шоуто й. Но както всички ние знаем, лошото никога не идва само. Към залязващата слава на предаването й се прибави и раздялата с Янис Лациос, за когото злите езици говорят, че има трето лице в живота му.
    Ще поживеем, ще видим...

Категории: Елени Мененгаки Янис Лациос разводМедийни вести
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus