Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Джибрил Сисе: "Имахме огромното желание да спечелим Лигата и Купата на Гърция"

29 Април 2010 / 22:04:35  Емануела Карастоянова
1419 прочитания

 

Огромна радост и празнично настроение донесе днешният ден на хилядите фенове на Панатинайкос. Отборът представен от Джибрил Сисе, Димитрис Салпингидис и Алексис Дзорвас събра млади и стари в търговския център  Athens Mall, за да даде старт на промоцията на новата си колекция футболни фланели. На мястото на събитието беше и www.grreporter.info. Близо три часа звездите на отбора двоен шампион на Гърция раздаваха автографи, подписваха фланели и се снимаха с развълнувани фенове. Допълнителна атракция, с която зелените изненадаха феновете си бяха специално поканените за празника боди пейнтъри, които рисуваха трилистни детелини, футболни топки и други картини върху всеки желаещ. Новата колекция фланели на Панатинайкос е посветена на спечелването на дабъла. Затова и щампата изобразява двете купи, които отборът спечели тази година.

 „Феновете ни не спират да показват обичта си. Тази година уважихме фланелата на отбора по възможно най-добрия начин. Смятам, че идеята за  „празнична” фланела е чудесна.  Очакваме всеки да я облече и да дойде да празнуваме заедно на голямата фиеста, която ще организираме на 2 май на стадион ОАКА”, заяви пред всички Джибрил Сисе.

Ето какво сподели и с нас нападателят N 1 на Гърция:

GRREPORTER:  Играл сте в много отбори по света. Какво е хубавото на това да играеш в гръцкия Панатинайкос?

Джибрил Сисе: Честно казано това е доста труден  въпрос. Всеки отбор си има своите качества. Мисля обаче, че в този отбор имаме една наистина чудесна атмосфера. Имахме и огромното желание да спечелим Лигата и Купата на Гърция. Наистина искахме да спечелим.

GRREPORTER:  За какво си мислите обикновено минути преди започването на мача?

Джибрил Сисе: За какво си мисля ли? Концентрирам се изключително върху играта и върху това да вкарам голове.

GRREPORTER: Кое е нещото, което най-много Ви шокира като дойдохте в Гърция?

Джибрил Сисе: Шофьорите и начинът по който карат. А също и качеството на пътищата.

GRREPORTER: Какви са най-близките Ви планове за бъдеще?

Джибрил Сисе: Надявам се да отида на първенството за Световната купа. След това бих искал да си взема малка ваканция.

GRREPORTER: Благодаря Ви за интервюто.

Джибрил Сисе: И аз Ви благодаря.

 

 Новата колекция фланели на Панатинайкос можете да намерите на промоционални цени във всички магазини на adidas и Green Team в страната.

 

 

Категории: Джибрил Сисе Панатианйкос Димитрис Салпингидис Алексис Дзорвас Athens Mall спорт футбол
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus