Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Адам търси Ева на необитаем гръцки остров

24 Ноември 2014 / 14:11:43  GRReporter
4238 прочитания

Необитаем гръцки остров е бил превърнат в снимачна площадка за реалити шоу със заглавие „Адам търси Ева” през изминалото лято. Според източници, на които се позовава гръцкото електронно издание lifo.gr, снимките са били проведени на островче между остров Лимнос и турското крайбрежие за сметка на телевизионни канали от Финландия и Дания.

Излъчването на шоуто се очаква да започне съвсем скоро. То бе представено за пръв път през март тази година по холандската телевизия RTLS  със заглавие“Adam Zkt Eve” и пожъна голям успех сред зрителите. Версията за Холандия е била заснета на екзотичен панамски остров. На 21 октомври пък започна излъчването на реалити шоуто в Испания със заглавие “Adam y Eva”.

Основната идея на програмата е следната: Мъж или жена пристига на необитаем и изолиран остров със сал. Докато се доближава към брега той/ тя се съблича, докато остане съвсем гол/ а, след което скача в морето и плува, а телевизионната камера снима плуването към брега от високо. След известно време се появява друг/а мъж или жена, който или която също е гол/а и така играта – флирт започва. Играчите прекарват първата нощ в правене на колиба, където да живеят, както и в ловене на риба и готвене на вечеря с каквото намерят.

През цялото време те са абсолютно голи, като камерите все пак не фокусират върху половите им органи. Според рекламата на шоуто, то представлява „търсене на любовта по най-невинния начин”.

Въпреки че в шоуто няма секс сцени, то е доста предизвикателно. Авторите целят да насочат вниманието към романтиката между играчите, от която не липса и хуморът. В един от трейлърите млада участничка признава, че не е могла да устои на изкушението да не погледне към пениса на мъжа, въпреки че от самото начало се настроила да не го направи.

На втория ден от престоя на острова се появява още един човек или няколко души, които също се опитват да привлекат вниманието на главния играч. Той или тя решава кого да отпрати от играта. Тя завършва през 4-ия епизод, след което срещата се провежда в луксозен хотел. Както се посочва в рекламата на шоуто, докато в началото на повечето любовни срещи двойките са облечени и се събличат впоследствие, тук се случва точно обратното.

Според публикацията в lifo.gr, в заснетото в Гърция шоу жената, която “Адам” избрал за своята „Ева” го отхвърлила и не го придружила до хотела.  

Хората от международната продукция избрали Гърция за снимки, заради слънцето, морето, необитаемите и красиви острови, но и защото страната се намира близо до родните страни на участниците и членовете на екипа, които са могли да пътуват по-лесно и с по-малко разходи.

Категории: Медии реалити шоу Адам и Ева гръцки остров снимки
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus