Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Знаците, които предвещават финансови проблеми

22 Януари 2016 / 13:01:53  GRReporter
4186 прочитания

Гали

Парите, с които разполагаме, са едно от най-важните неща. Всъщност да си го кажем направо, че са най-важното след здравето. Парите са това, с което си осигуряваме необходимото, за да живеем, да оцеляваме. Затова почти всичко в живота ни се върти около тях.

Статията днес е на тема кои са знаците, които подсказват, че се задават промени в парите, които печелим и с които разполагаме. Промяната може да е  добра, но може и да не е. Факт е обаче, че животът винаги ни дава някакви знаци. Аз ще се спра предимно на това, което е свързано с идването на някакви проблеми, защото когато ситуацията е в посока подобрение, няма кой знае каква нужда да бъдем по-внимателни.

Вторият дом в личния хороскоп има като основно значение „лични ресурси и средства”. Лични ресурси е всичко онова, чрез което оцеляваме и чрез което се поддържаме живи. На първо място са храната, дрехите и вещите, които са ни жизнено необходими.  След тях идват парите, с чиято помощ си набавяме тези жизнено необходими неща. По състоянието на Втори дом в хороскопа се преценява какво е личното богатство, какво успяваме да спечелим и акумулираме през живота си, начините, по които го правим. По този дом обаче може да се съди и какви са причините, които водят до промени – както нагоре, така и надолу.

Зодиакалният знак, който обхваща Втори дом, както и планетите, свързани с него, може да ни дадат указания как да усещаме тези промени, как да разпознаем, че се задава някаква по-специфична ситуация.

Сега ще дам информация какви са сигналите, че се задават някакви финансови проблеми или пък предстои да възникнат парични усложнения. Що се отнася до благоприятните промени, когато идва увеличаване на средствата, знаците са същите, само че в обратна посока. Например ако Вторият дом попада в знак Телец, т.е. вашият Асцендент е Овен, то ако се задават проблеми, вещите които ползвате, започват да изглеждат вехти, да се развалят или чупят, или често да си закачате и късате дрехите. Съответно при задаваща се благоприятна промяна, ще се случи така, че някак спонтанно ще започнете да вадите и купувате нови вещи, старите ще ги изхвърлите дори и да можете да ги ползвате, в портфейла си постоянно ще ви се струва, че имате повече пари от обичайното.

Отчитането се прави от Асцендента, тъй като това е факторът, който задава каква е реалността под формата на физически условия, събития и факти.

 

Асцендент в знак Овен

Вторият дом попада в знак Телец и се управлява от Венера. Динамиката в доходите ви е тясно свързана с наличните пари, които са ви на разположение, както и с вещите, които имате и ползвате ежедневно. Ако все по-често се улавяте, че сякаш имате по-малко пари в портфейла си, независимо какъв е притока, то това е сигурен белег, че се задават проблеми в постъпленията и поява на финансови неуредици. Същото важи ако вещите около вас – това са дрехи, мебели, уреди, започнат да излизат от строя по-често от нормалното или пък някак накуп се увреждат повечето от тях. Да скъсате дрехата си не е просто едно суеверие.

Асцендент в знак Телец

  Вторият дом попада в знак Близнаци и се управлява от Меркурий. Динамиката в доходите ви е тясно свързана с общуването и комуникацията, най-вече в средствата за това – телефон, компютър, телевизор. Ако започнат да се появявал проблеми с тези уреди или пък да ви е трудно да се свържете с хората, които са ви необходими – примерно не можете да ги намерите, сменили са телефони, трудно си организирате срещите за разговори или пък изпадате в някакъв комуникационен хаос, то това е сигнал, че идват финансови неуредици и проблеми в доходите. Същото важи и за превозните средства, с които разполагате – автомобил, велосипед. Появата на проблеми с тях е сигнал за проблеми с парите.

Асцендент в знак Близнаци

  Вторият дом попада в знак Рак и се управлява от Луната. Динамиката в доходите ви е тясно свързана с дома, семейството, недвижимо имущество, подредбата, която имате в дома си. Ако започнете да усещате дискомфорт в дома си, отношенията с хората, с които живеете, станат напрегнати и тягостни, не ви харесва вече начинът, по който е обзаведено, не ви е удобно особено в кухнята, то това е сигнал, че се задават проблеми в постъпленията и финанси неуредици. Същото важи и за храната, която приготвяте или пък приемате у дома. Ако не ви е вкусно или пък нямате желание да готвите, това е знак за поява на проблеми с парите.

Асцендент в знак Рак

  Вторият дом попада в знак Лъв и се управлява от Слънцето. Динамиката в доходите ви е тясно свързана с усета ви за присъствието на любов в живота ви, че сте обичани и вие самите обичате. Свързана е още с възможността да реализирате талантите и способностите си, както и да се радвате на децата като цяло. Ако започнете да чувствате липса на любов, самите вие да не можете да дарявате любов или пък да сет сякаш с вързани ръце, да не можете да се реализирате с това, което умеете, животът ви дава сигнал, че се задават финансови неуредици и проблеми в доходите. Същото важи ако присъствието на деца започне да ви нервира, да ви тежи – това е знак за проблеми с пари.

Асцендент в знак Лъв

Категории: Хороскоп астрология астроучилище пари финанси
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus