Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Тези, които останат извън властта през септември, никога няма да се върнат в нея

01 Септември 2015 / 08:09:18  GRReporter
3670 прочитания

Гали

            В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 30 Септември. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.

            В предходната статия ви информирах, че на 11 август планетата Юпитер премина в знак Дева. Това извежда на преден план сферата на здравеопазването, здравословния начин на живот, земеделие, занаяти и лека промишленост. Създават се различни възможности да бъдат подобрени. Много често обаче тези шансове не се появяват на червен килим, а чрез проблемни ситуации. Те стават катализатор да се направи напредък и подобрения.

            Новолунието през Август, съпътстващо прехода на Юпитер се случи в един участък, чийто символ е свързан със съдба/карма и в този смисъл внася нещо, което трябва да бъде направено, за да не се спира прогреса и живота, човекът и обществото да бъдат здрави във всеки смисъл. В обществен и социален план се засилва желанието „враговете на здравето и прогреса” да бъдат премахнати. Очаквах да се обновят отново най-големите световни конфликти предимно чрез манипулации, но не беше изключено да има и буквално проявление под формата на някакви атентати и бунтове.

            През месеца се случи и една от ключовите конфигурации на Сатурн и Юпитер - двете планети формиращи материалното развитие на социума и човешкото общество. Тя е може би най-предизвикателната, тъй като в нея се съдържат много силни ограничения, които няма как да бъдат преодолени. Сякаш няма избор – получаваш само едно нещо без значение дали ти харесва или не. На един се пада хубаво парче от тортата, защото е имал късмет”, на друг - не.

            В природата се създаваха условия за земетръси, разпространяване на отровни вещества. Фармацевтичните и химически отрасли бяха в по-уязвими условия.

            Какво да очакваме през месец Септември на 2015 година?

            Атмосферата, която се задава от септемврийското новолуние, което всъщност е и слънчево затъмнение, носи символика „комфорт, удобство, релакс”. Всеки по някакъв начин се устремява да намери онова място, хора и условия, в които да се чувства удобно и комфортно. В обществено политически аспект очаквам месецът да бъде интензивен що се отнася до креативност и прогрес, да бъдат направени някакви първи стъпки в посока на конструктивност, да се „родят” нови неща, да бъде „заченат” нов живот. Възможно е да има доста голямо разместване на хора – пътувания, премествания. Нещо като да стане едно преразпределяне на хората по земната повърхност. Всичко това ще става по смисъла на „отивам там, където за мен ще е по-удобно и комфортно, ще бъда по-спокоен, ще мога да дам своя креативен принос”.

            В политиката и властта може да има също разместване на постове и позиции, промяна в политически курс и начин на управление. Тези, които останат извън властта няма да имат повече шансове да се завърнат.

            Септември се отличава с две затъмнения – едно слънчево и едно лунно. Това го прави един от най-съществените месеци, тъй като месеците, съдържащи годишните затъмнения, маркират най-важните моменти през годината. През тях се зараждат и се случват най-важните събития в глобален и личен план. Събитията естествено не е задължително да са негативни, те може да бъдат и много щастливи.

            Слънчевото затъмнение е на 13 септември и засяга хората, родени ± 2-3 дни около 11 март и 13 септември. Очаквайте в живота ви да настъпи нова фаза, важно събитие, свързано с физическо здраве, кариера, реализация.

            Лунното затъмнение е на 28 септември и засяга хората, родени ± 2-3 дни около 25 март и 28 септември. Очаквайте развръзка на някакъв дългосрочен проект, важни отношения в живота ви преминават на друг етап, окончателно решаване на важни житейски въпроси.

            В личен план месецът носи повишаване на желанието за свързване, но не просто да имаш някаква връзка, а сериозно обвързване, да създадеш уют и комфорт за двама с перспектива за увеличаване. Тъй като креативния потенциал нараства, то месецът може да се окаже много активен във връзка създаване на деца.

            Творческите професии се активизират и това може да е месецът , в който да се повиши активността във всички форми на изкуство и творчество с нови неща, нови идеи и презентации.

            На 6 септември приключва ретроградната фаза на Венера, която започна в края на Юли и беше активна през целия Август. В този период към нея се присъединява и Марс. Затова първата десетдневка на Септември носи много интензитет във връзка с любовни и интимни отношения – раздели, формиране на нови връзки, любов от пръв поглед и бързо развиващи се отношения.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus