Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Странните случайности в живота

24 Април 2015 / 08:04:58  GRReporter
3388 прочитания

Гали

Живеем заобиколени от различни хора, които са неизменна чат от житейската ни сцена. Със сигурност сте забелязали, че има такива ситуации, когато промяна в живота на някой от тези хора, твърде често кореспондира с промяна и при друг близък човек. И в това няма никаква случайност, а е напълно обяснима закономерност, произтичаща от личния ни хороскоп.

Статията днес е на тема как са свързани хората, които ни заобикалят. Защо когато дъщеря ви замине да учи в друг град, по някаква „странна случайност” баща ви си сменя работата и също претърпява значимо житейско събитие. Или пък си намирате партньор, сключвате брак и в същото време майка ви обмисля раздяла с баща ви. Както казах, в това няма никаква мистерия, нито пък е плод на някакво вселенско чувство за хумор.

В личния хороскоп всеки един от дванадесетте домове е свързан с определени хора в живота ни. Майка, баща, братя и сестри, лели, чичовци, деца, приятели, колеги. Съществува закономерност, която свързва различните персонажи и когато при един се формира важна житейска промяна, то по същото време такава се наблюдава и при друг. Понякога промените са с различно естество, но в повечето случаи има доста тесен синхрон.

            Тази закономерност е много семпла и е породена от това, че планетите управляват по два дома от личния хороскоп. Изключение правят единствено светилата – Слънцето и Луната. Те са владетели само на по един дом. Така че всеки път, когато в живота на някой около нас настъпи нещо значимо, очаквайте подобна ситуация и в живота на някой друг. Този някой друг понякога може да сте самите вие. Затова обърнете специално внимание на този конкретен човек, с когото ви свързва такава невидима връзка и има паралел между вашия и неговия живот. Ако това е човек, към когото не храните големи симпатии и в живота му има „падане”, не бързайте да се радвате, тъй като съдбата ви готви изненада. Разбира се важи и обратното – ако в живота му има съществен напредък, не изпитвайте раздразнение. Напредък идва и при вас.

Сега ще опиша за всеки Асцендент как стои въпроса около паралелите между различните персонажи в живота ни. За подобни въпроси основен ориентир е винаги знакът на Асцендентът, тъй като домовете задават реалността в живота ни, събитията в него. Използвам само планетите до Сатурн, не включвам Уран, Нептун и Плутон. Те са невидими с просто око и затова тяхното действие  вторично. То се определя преди всичко от това как „работят” видимите планети.

Асцендент в знак Овен

 Марс е планетата, която владее знак Овен и затова се явява вашият владетел, т.е. състоянието на тази планета има изключително важно значение, когато се преценява всичко, което ви засяга лично. Марс владее и знак Скорпион, който обхваща осмият дом за вас. Осмият дом описва бащите на приятелите ви. Всеки път, когато някой ваш близък приятел спомене баща си и особено ако иде реч за нещо по-значимо, обръщайте внимание, разпитайте подробно. Очаква ви сходна ситуация.

Меркурий владее трети и шести домове. Животът на колегите, с които работите в тясно взаимодействие, е свързан със животът на братята и сестрите ви.

Венера владее втори и седми домове. Животът на партньорите ви е тясно свързан със животът на майките на приятелите ви.

Юпитер владее девети и дванадесети домове. Това е свръзка, която може и да не ви засяга пряко, тъй показва свързаност между партньорите на колегите ви и брат/сестра на вашия партньор.

Сатурн владее десети и единадесети домове. Животът на приятелите ви е тясно свързан със животът на баща ви.

Асцендент в знак Телец

Венера е планетата, която владее знак Телец и затова се явява вашият владетел, т.е. състоянието на тази планета има изключително важно значение, когато се преценява всичко, което ви засяга лично. Венера владее и знак Везни, който обхваща шестият дом за вас. Шестият дом описва колегите, с които работите в тясно взаимодействие, служителите ви ако имате собствен бизнес. Затова обръщайте внимание на всичко, което се случва с тях, защото всяка по-сериозна промяна е отражение на това, че и при вас се задава сходна такава.

Меркурий владее втори и пети домове. Животът на децата ви е тясно свързан със животът на майките на приятелите ви.

Марс владее седми и дванадесети домове. Животът на партньорите ви е тясно свързан със животът на партньорите на колегите ви.

Юпитер владее осми и единадесети домове. Тази свръзка не ви засяга пряко. Животът на приятелите ви е тясно свързан със животът на техните бащи.

Сатурн владее девети и десети домове. Животът на баща ви е тясно свързан със животът на брат/сестра на партньора ви.

Асцендент в знак Близнаци

Меркурий е планетата, която владее знак Близнаци и затова се явява вашият владетел, т.е. състоянието на тази планета има изключително важно значение, когато се преценява всичко, което ви засяга лично. Меркурий владее и знак Дева, който обхваща четвъртият дом за вас. Четвъртият дом описва животът на майка ви и затова всяка промяна при нея е сигнал, че настъпва сходна промяна и при вас.

Марс владее шести и единадесети домове. Животът на колегите ви е тясно свързан със животът на приятелите ви.

Венера владее пети и дванадесети домове. Животът на децата ви е тясно свързан със животът на партньорите на колегите ви.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus