Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Сред джунглата на коледните подаръци

11 Декември 2015 / 09:12:50  GRReporter
1815 прочитания

Гали

Декември е месецът, през който се развихря най-голямата треска за подаръци покрай Коледните и Новогодишните празници. На всеки се е случвало да изпада в главоблъсканица на кого какъв подарък да направи. Речено е, че не е важно какъв е подаръкът, по-голямо значение има да е направен от сърце. Но все пак ни се иска, когато човекът си получи подаръка, да усетим, че сме го зарадвали силно.

Статията днес е на тема какви подаръци да правим на близки, роднини, приятели, така че истински да ги зарадваме, да им подарим нещо ценно за тях. Повечето астролози биха казали, че трябва да познаваме хороскопа на човека, за да преценим какъв подарък е най-подходящ за него. Но това рядко е възможно, а и не е задължително. Можем да разберем това и само от нашия личен хороскоп.

            В личния хороскоп Вторият дом носи основно значение „лични ресурси”. Лични ресурси е всичко онова, чрез което оцеляваме и чрез което се поддържаме живи. На първо място са храната, дрехите и вещите, които са ни жизнено необходими. След това са парите, които акумулираме под формата на финансов ресурс, за да можем да си набавяме онова, от което имаме нужда, харесва ни, искаме да го притежаваме. Така че предметите, вещите, които имат някаква стойност за нас, дори и да не са първа необходимост, също спадат към Втори дом, защото ние бихме дали пари, за да си купим. А ако ни ги подарят сме безкрайно щастливи, че са ни направили като подарък точно това, което искаме да имаме.

За да разберете какво да подарите на родителите си, братя и сестри, близки приятели, деца, можете да се ориентирате само по собствения си хороскоп. Всеки дом в личния хороскоп е свързан с определени хора в живота ви и ако го направим начален, то може да разберем доста неща за тях. Подаръците за тези хора, какво биха оценили, би имало стойност за тях, определяме по втория дом, отчетено за съответния човек. В зависимост от това в кой знак попада и коя планета го управлява, се определят съответните подаръци.

За да не се обърквате, ето накратко как става определянето:

За майката се съди от Четвърти дом, затова подходящите подаръци се определят от Пети дом.

За братя/сестри и много близки приятели се съди от Трети дом, затова подходящите подаръци за тях се определят от Четвърти дом.

За децата се съди от Пети дом, а подходящите подаръци за тях са по Шести дом.

За партньорите се съди от Седми дом, а подходящите подаръци за тях са по Осми дом.

За бащата се съди от Десети дом, а подходящите подаръци са по Единадесети дом.

За баби и дядовци може да ползвате информацията, която давам за родителите.

Сега ще дам информация какви подаръци да направите на най-близките си хора – родители, братя и сестри, приятели, деца, интимни партньори.

Асцендент в знак Овен

Подаръци за майка ви. Подарете нещо, което „блести”, създава усет за престиж, не се подарява често. Бижута, редки предмети, някакъв творчески уникат дори и да не е скъп като цена.

Подаръци за баща ви. Подарете предмет, който е малко познат, по-необичаен и не се използва масово от хората. Някаква електронна техника, която е току що излязла на пазара, инструменти, които са много тясно специализирани за работа и се ползват рядко.

Подаръци за брат или сестра, както и за много близки приятели. Подарете нещо, което те свързват с някакъв спомен и изживяна емоция с вас. Може да е и предмет, който им напомня за дома и детството. Играчка/сувенир със специално значение, нещо за домашен уют, домакински уреди.

Подаръци за децата ви. Подарете нещо практично и полезно, което биха могли да ползват в ежедневието си постоянно. Почистващи уреди, органайзери от всякакъв тип, които служат да си подредят вещите в тях, предмети за поддържане на здравето и тонуса.

Подаръци за интимен партньор. Подарете нещо, което би го накарало да се чувства силен, защитен, загадъчен и секси. Маркови черни очила, предмети, които биха послужили в критични ситуации и разбира се най-вече всичко, което подобрява сексуалния живот.

Асцендент в знак Телец

Подаръци за майка ви. Подарете нещо практично и полезно, което би могла да ползва в ежедневието си постоянно. Почистващи уреди, органайзери от всякакъв тип, които служат да си подреди вещите в тях, предмети за поддържане на здравето и тонуса.

Подаръци за баща ви. Подарете предмет, който няма нищо общо с практичното и полезното. По-скоро е красив или съдейства за доброто настроение. Бутилка добро вино, кутия шоколад или пък фотоапарат, с който да си направите снимки.

Подаръци за брат или сестра, както и за много близки приятели. Подарете нещо, което „блести”, създава усет за престиж, не се подарява често. Бижута, редки предмети, някакъв творчески уникат дори и да не е скъп като цена.

Подаръци за децата ви. Подарете предмет, който е изискан и естетичен и би им помогнал да се представят добре в обществото. Стилен часовник, красива дреха, козметика, парфюми.

Подаръци за интимен партньор. Подарете предмет, който ще обогати и разшири личния му свят. Най-добре да е пътешествие, но и някой екзотичен подарък, нещо свързано с чужда култура, би бил подходящ

Асцендент в знак Близнаци

Подаръци за майка ви. Подарете предмет, който е изискан и естетичен и би й помогнал да се представи добре в обществото. Стилен часовник, красива дреха, козметика, парфюми.

Категории: Хороскоп астрология празници подаръци
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus