Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Пускат втора част на "Моята голяма луда гръцка сватба"

13 Ноември 2015 / 15:11:36  GRReporter
1267 прочитания

13 години след бурния смях, който предизвика в кинозалите комедията „Моята голяма луда гръцка сватба”, авторите ѝ са готови с втора част на осмиващата живота и темперамента на потомците на първите емигрирали в САЩ гърци.

Заглавието на дългоочакваното продължение е „Моята голяма луда гръцка сватба 2”. В него порасналата вече дъщеря на Тула и Иън се готви да напусне семейната къща, за да продължи образованието си в колеж и раздялата ѝ с цялата фамилия Портокалос се превръща в семейна драма.

Тула е изумена от факта, че дъщеря ѝ иска да замине да учи далеч от дома си, а момичето е раздразнено от непрекъснатата намеса на семейството в неговия живот. Как дъщеря ѝ приема предложението на приятеля си да посетят гръцки клуб една вечер? С фразата: „Прекарвам всеки ден от живота си в гръцки клуб”.

В същото време Тула и Иън също са отегчени от намесата и търсят начини да прекарат малко време заедно, без да са заобиколени от своите шумни и знаещи всичко роднини, но безуспешно. 

Както заглавието на филма загатва, във втората част ще има поне една сватба – тази на родителите на Тула. И това, защото баща ѝ открива, че свещеникът не е подписал удостоверението, което прави брака им невалиден.

Сватбените приготовления, пикантните подмятания за това как жената трябва да привлича съпруга си, когато бракът започва да се превръща в рутина и, разбира се, много смях с традиционните съвети на стария Портокалос към внучката му, че „трябва да си намери хубаво гръцко момче, да се омъжи за него и да роди много деца” са само част от комичните сцени в новия филм на Ния Вардалос.

Той ще започне да се излъчва в киносалоните през март 2016. 

Категории: Кино Моята голяма луда гръцка сватба 2 фамилия Портокалос Тула и Иън
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus