Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

През юли успяваме там, където преди сме се проваляли

01 Юли 2015 / 09:07:53  GRReporter
5061 прочитания

Гали

            В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 31 юли. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.

            В предходната статия ви информирах, че през юни очаквах да има завишен хаос поради активното движение на хората в търсене на по-добрия „мирис и вкус”, следващи желанието си да правят това или онова, да започват и да инициират. Да се появят различни скандали, интриги, резки възходи и падения. Общуването и комуникацията се очертаваше да бъдат много по-интензивни, пътищата да са населени много повече от обичайното и затова имаше завишена опасност от инциденти.

            В средата на юни се формира съвпад на Слънцето и Марс. Това астрономическо събитие има важно значение, тъй като е като енергийна „бомба”, която катализира активност и много действие. Съвпадът на Слънцето и Марс се случи в знак Близнаци. В обществено политически план това даде сигнал, че има доста сериозна опасност да се развият конфликти между държави – съседки, да се нарушат отношенията с близки държави и да се формират по-стабилно с други. Комуникацията в международен план се променя. От друга страна, Слънцето и Марс в съвпад формират много мощна и силна креативна искра. В знак Близнаци тя съдейства за развиването на нови идеи, новаторство, да се пуснат в ход нови творчески процеси, да се формира по-различна концепция за общественото развитие и форми на съществуване.

            Юни се очерта да бъде доста горещ месец – и буквално, и символично. В тази връзка бяха възможни някакви климатични и природния явления, свързани предимно с огън и вода – вулканична активност, разливи и наводнения, пожари.

            Какво да очакваме през юли на 2015?

            През юли първата половина на месеца остава в синхрон с последните дни на юни – наситена с много инициативи, порив за действие, интензивно движение, както и завишена лична настъпателност. По-значима се очертава втората половина, която задава условия за развиване на интересни събития. Основният принцип, който влиза в действие е следният: да успееш там, където е имало провал или да се провалиш, там, където е имало успех. Затова ако обмисляте някакво действие не се водете от това, че някой друг е успял или се е провалил преди вас. Същото важи и по отношение на собствените ви успехи и провали.

            Новолунието, което формира атмосферата през втората половина на месеца, се случва в участък, който се нарича „Отново; да си върнеш нещо, да го подновиш”. Но бъдете внимателни, тъй като може да подновите някой стар конфликт. юли също е месец, в който получавате подаръци от съдбата. Затова ако нещо ви дойде наготово, без да го очаквате или да сте го искали, приемете го , то ще ви е необходимо.

            В края на месеца стартира ретроградната фаза на Венера, но това започва да се усеща още от първите дни на юли. Взаимоотношенията от всякакъв тип влизат в период на преоценка, преосмисляне. В обществено-политически план дипломацията и международните отношенията също са засегнати, подложени са на буксуване. Всякакви преговори, споразумения и договори, влизат във фаза преразглеждане. Шансовете да се постигне успех, точно там, където е имало провал, е доста голям. Съдействие и подкрепа получава онова, което се прави за втори път. Новите начинания са подложени на риск от първоначален провал и успехът в тях може да се забави повече от очакваното.

            В личен план се завръщат стари нерешени брачни и интимни проблеми, завръщат се спомени за минала любов, завръщат се и стари връзки. Новосъздадените отношения през юли са съпътствани от скрити опасности, затова ако влезете бурно в нова връзка, имайте едно наум, че това може да си бъде просто един летен роман.

            Венера е в компанията на Юпитер и това се случва в знак Лъв – знакът на любовта, творчеството и съзиданието, което води до по-голяма активност в тази посока. Тази двойка планети има и своя негативна страна, тъй като склоняват към известна доза небрежност, разточителност и мързел. Определено при повечето хора може да се наблюдава нежелание да бъдат заети с работа и отговорности, да се впуснат в „лекото и мекото”.

            Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през Юли – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях.

            Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.

29 декември – 9 януари

Юли внася акцент и възникване на нови обстоятелства, свързани предимно с взаимоотношения и партньорства – лични и професионални, договори и съюзи. Отварят се възможности пред вас, които може да ви объркат в първия момент, но благодарение на тях сте в състояние да направите значим прогрес. Финансовата област загатва за настъпваща нестабилност, така че внимателно подхождайте към дългосрочни планове. В личния живот ви очаква много интензитет и активност.

10 януари – 22 януари

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus