Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Предстои горещ юни, буквално и символично

01 Юни 2015 / 08:06:28  GRReporter
3142 прочитания

В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 30 юни. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.

            В предходната статия ви информирах, че атмосферата през месец май носи повече динамика, нетърпеливост, спонтанност, резки решения и действия, което води до по-голяма нестабилност и рязко обръщане хода на нещата. В обществен план очаквах месец май да внесе „букет” от най-различни нови идеи и устрем към начинания, които може да са временни, но със сигурност ще донесат промяна, приключване. А също и желание да се „реже”, да се прекъсват по-рязко и безцеремонно договаряния, да се разменят остри критики. Имаше условия за резки възходи и падения на хора, да се появят повече клюки, интриги, скандали. Накратко бях нарекла май месецът на „актуалните новини по света и у нас”.

            На 19 май Меркурий стартира втората си ретроградна фаза за 2015, която продължава до 12 юни. Тя става в знак Близнаци и затова всичко, което е свързано с информация, комуникация, пътуване и транспорт, ще търпи доста сериозни проблеми. На преден план излизат средствата за масова информация, телекомуникационни мрежи, компютърни системи, земен транспорт, които можеше да търпят сривове и инциденти. Май носеше акценти за активно придвижване и увеличаване на пътуванията. Това, съпътствано от нетърпеливостта, рязкостта и бързането, създаде предпоставки да има завишени пътни проблеми и инциденти, особено през втората половина на месеца.

            Какво да очакваме през юни на 2015?

            Първата половина на месеца преминава в синхрон с втората половина на месец май. По-рязко и безцеремонно прекъсване на договаряния, да се разменят остри критики, има все още условия за резки възходи и падения на хора, да се появят повече клюки, интриги, скандали. Втората половина носи по-различна атмосфера, която се задава от новолунието на 16 юни. Това новолуние е по-специално, тъй като към съвпада на Слънцето и Луната се присъединява и Марс. Символиката му е свързана с порива да действаш, да инициираш, да вървиш напред, да търсиш някакъв вид наслада и удоволствие. Затова през месеца очаквам да има завишен хаос поради активното движение на хората в търсене на по-добрия „мирис и вкус”, следващи желанието си да правят това или онова, да започват и да инициират различни дейности. Общуването и комуникацията ще са много по-интензивни. Пътищата ще са населени много повече от обичайното и затова опасността от инциденти си остава.

            В средата на юни се формира поредният съвпад на Слънцето и Марс. Той се случва веднъж на 2 години, но всеки път в различен знак. Това астрономическо събитие винаги има важно значение, тъй като е нещо като енергийна „бомба”, която катализира активност и много действие. Съвпадът на Слънцето и Марс се случва в знак Близнаци - третият знак на зодиака. В обществено политически план това дава сигнал, че има доста сериозна опасност да се развият конфликти между държави – съседки, да се нарушат отношенията с близки държави и да се формират по-стабилно с други. Комуникацията в международен план се променя. Но на това ще сме свидетели едва след година.

            От друга страна, Слънцето и Марс в съвпад, формират много мощна и силна креативна искра. В знак Близнаци тя съдейства за развиването на нови идеи, новаторство, да се пуснат в ход нови творчески процеси. Очаквам в следващите месеци това да доведе до появата на нови форми на изкуство и занаяти, информационни и комуникационни средства, нещо иновативно в транспортния сектор. Също така да се формира някаква нова концепция за общественото развитие и форми на съществуване.

            Юни се очертава да бъде доста горещ месец – и буквално, и символично. В тази връзка са възможни някакви климатични и природния явления, свързани предимно с огън и вода – това може да са вулканична активност, разливи и наводнения, пожари.

            Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през Юни – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях.

            Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.

 

29 декември – 9 януари

Юни внася силен акцент и фокус върху всичко свързано с дом, семейство, деца, местоживеене. Възможни са някакви сътресения, промяна в планове и намерения. Професионалните ви устои също може леко да са нарушени, тъй като се изправяте пред някаква конкуренция или конкурси. Финансовата област е сравнително спокойна през месеца, благоприятно се развива. В личния живот ви очаква малко по-студен месец, не са изключени някакви обрати.

10 януари – 22 януари

Юни внася силен акцент и фокус върху лични инициативи, начинания, отношенията с братя/сестри и близки роднини. Много движение ви очаква, внимавайте в общуването за евентуални недоразумения, тъй като попадате в по-агресивни ситуации и сте склонни да поемате рискове. Финансовата област е неспокойна, има объркване в плановете или се налагат бързи и неочаквани промени. В личния живот правите опит да внесете нещо по-стабилно, да бъдете по-сериозни.

23 януари – 4 февруари

Категории: Астрологична прогноза юни съвпад Слънце Марс астроучилище
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus