Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

От кого става успешен емигрант

09 Януари 2015 / 10:01:43  GRReporter
4463 прочитания

Гали

Местоживеенето като географско положение е един доста съществен въпрос за всеки човек. В съвременния свят вече е твърде лесно да отидеш да живееш в друг град или друга държава. Основната причина за преместване в друго в населено място, различно от родното, е възможността за работа и препитание, които биха могли да ни осигурят по-добро качество на живота. Естествено има и други причини, които могат да провокират такава стъпка. Има и много хора, които пък въобще не се и замислят за преместване. Те предпочитат да пътуват, но завинаги си остават свързани с родното място, винаги се връщат там.

Днешната статия е на тема в какви условия живеем най-добре и как би ни се отразила промяната на географското местоположение, най-вече емиграцията в чужда държава. Дали такава стъпка е подходяща, за да подобрим съществено начина и качеството на живота си или се случва обратното. Не е тайна, че има хора, които са емигрирали, но животът им не търпи кой знае какви подобрения, дори напротив – доста по-тежък и неприветлив.

В астрологията има три основни знаци, които формират въпроса около местоживеене, склонност към живот в чужбина, а също и към чести промени на географските ширини. Това са знаците Стрелец, Риби и Рак. Ще обясня накратко каква е ролята на тези три знаци.

            Едно от основните значения на знак Стрелец е пътуването по света, опознаването на далечни земи и чужди култури. Стрелец е известен като знак на пътешественика, на авантюриста, тъй като носи изключително подвижна природа и устрем към непознатото и далечното. Този знак кореспондира с Девети дом на хороскопа и се управлява от Юпитер. Знак Риби носи като значение това да не принадлежиш на никое място, да си безразличен към родното, да се откъснеш, да умееш да вирееш навсякъде. Този знак кореспондира с Дванадесетия дом на хороскоп и също се управлява от Юпитер. Знак Рак се свързва с дом, родители, родословна линия, местоживеене. Кореспондира с Четвърти дом в хороскопа и тук Юпитер, макар и да не е основен владетел, има изключително голяма сила.

Ако проследихте внимателно, сигурно забелязахте, че Юпитер се оказва планетата, която има най-голямо значение във връзка с това дали ще бъдете привлечени през живота си да заживеете на място далеч от родното, дали една емиграция в чужбина би било добро решение за вас. Когато тази планета е силно свързана с домовете на „пътешествията, авантюрите, дома, емиграцията” – това са 4ти, 9ти и 12ти домове, то със сигурност рано или късно ще се появи мисълта да промените града или държавата.

Така че особено за хора, родени с Асцендент Овен, Рак, Дева, Стрелец и Козирог, ако Юпитер е свързан с Четвърти, Девети или Дванадесети дом, то темата за пътувания и емиграция присъства по-отчетливо в живота. Имате дадености да намерите благоденствие и просперитет далеч от родните си места.

            Когато се разглежда въпросът при какви условия даден човек би живял най-добре и дали ще направи промени в местоживеенето си, приоритет има Четвъртият дом в хороскопа. За да напуснеш родното си място трябва да бъдеш образно казано „откъснат” от него, да има нещо, което е достатъчно силно да те откъсне. Колко далеч би отишъл зависи от позицията на Девети и Дванадесети дом. Когато Деветият дом е силно застъпен, това е знак, че човекът може да пътува много, да престоява известно време в различни държави, но не е задължително да си променя основното местоживеене. Ако обаче е застъпен Дванадесети дом, който „откъсва”, това е сигнал за емиграция, за радикално отделяне и отдалечаване от родното място.

Сега ще опиша за всеки Асцендент как стои въпроса около местоживеенето. За подобни въпроси основен ориентир е винаги знакът на Асцендента, тъй като домовете задават реалността в живота ни, събитията в него. Давам само основните характеристики, така че ако в Четвърти дом на личния ви хороскоп има планети, те дават отражение върху условията, при които живеете най-добре. Също така зависи как е разположена и планетата, която владее Четвърти дом. Ако тя е слабо поставена, означава, че няма сили да ви задържи у дома, в родината. Ако е силно поставена, това означава, че връзката с дом и родина не може да бъде прекъсната лесно.

Асцендент в знак Овен

Четвъртият дом попада в знак Рак и се управлява от Луната. При вас домовете са конфигурирани по такъв начин, който ви прави способни да се местите често, да не можете да се задържите дълго време на едно място. Вие сте най-податливи към радикални промени в местоживеенето и емиграцията не е нещо, което ви е чуждо като мисъл. Ако Луната е слабо поставена в хороскопа ви, това е сигнал, че трудно намирате удовлетворение в родните си места и сте склонни да обикаляте в различни посоки. Юпитер владее домовете на пътуванията и емиграцията и без кой знае какви усилия ви отделя завинаги от родния дом, „помага” ви да намерите просперитет далеч от родината. Всъщност по-правилно е да се каже, че още при първа възможност вие самите нямате да имате търпение да го направите. За вас животът надалеч, да обикаляте по света – особено в чужбина, предлага много по-добри възможности.

Асцендент в знак Телец

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus