Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Ноември е месецът на успеха и големите планове

01 Ноември 2015 / 09:11:29  GRReporter
5409 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 30 Ноември. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че атмосферата през Октомври се описваше с това „да действаш след настъпила промяна, да оформиш едно грубо парче камък, така че да му придадеш добра форма, да го направиш стойностно”.  Очаквах месецът да бъде по-напрегнат заради силния порив всеки по някакъв начин да бъде активен, дори от позиция да използва сила, за да се наложи. Сатурн окончателно влезе в знак Стрелец и въпросите, засягащи международните отношения, междудържавни граници, законодателство, образователна система, религия, започнаха да стават все по-актуални. Вдигането на стени по някои граници, дори и да е било с намерения за временно явления, постепенно започва да се разпространява по-сериозно в повече държави, граничният контрол се възобновява и затяга. Много хора, особено тези, които са чужди на дадено място, можеше да се окажат в по-трудни условия.
    Добрата новина за Октомври беше, че много хора ще бъдат споходени от внезапни прозрения и вдъхновения да направят нещо – без логично обяснение да усетят порив да действат в някаква определена посока. Най-силни в това отношение бяха дните в последната десетдневка на месеца.
    Какво да очакваме през месец Ноември на 2015?
    Ноември е месец на плодотворните планове и действия. Новолунието, което задава атмосферата, е свързано с това да видиш първите признаци на успех и да разбереш какви предизвикателства те очакват нататък, да си поставиш следващите цели. Природата и Вселената дават много сила и енергия, която подтиква към действия, чиято цел е да се удовлетворят желания и страсти. Затова месецът носи силен заряд за всичко, което бъде започнато. В политически и обществен план очаквам Ноември да е месец на постигнати успехи, както и на това да се правят големи планове. Ще присъства обаче и нотка на „целта оправдава средствата”, така че не са изключени някакви решения, които по своята същност да съдържат потъпкване на нечии права.
    В личен план хората ще се ориентират много силно към това да търсят по-добри възможности, но малко в стил „тревата от другата страна изглежда по-зелена”. Уклонът да се сравняваш с другите и да си недоволен, е по-засилен. Затова очаквам да се развие по-активно социалното недоволство под формата на протести, стачки, демонстрации и други подобни актове. Втората десетдневка на месеца е подчертана в тази посока.
    На 3 ноември се формира нов цикъл на планетите Венера и Марс, който засяга взаимоотношенията на всички нива. Това ще активизира всички проблемни места в личните взаимоотношения между хората, най-вече интимните, но също се създава импулс към бързо избухване на страсти и увлечения, да се влиза бързо в бурни връзки.
    В обществено – социален план е засегната дипломацията и военните дела. Съвпадът на Венера и Марс обичайно внася малко повече агресия, страсти, емоции, склонност да си „мериш силата” с другите.
    Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през Ноември – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях.
    Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.

29 декември – 9 януари
През ноември очаквайте новости, свързани с взаимоотношения и партньорства – лични и професионални, развитие по договори, споразумения и съюзи. Влагате много активност по финансови въпроси, материални придобивки, инвестиции, източници на доходи. Бъдете предпазливи с бързите решения и спонтанни покупки, въпреки че финансовата област е в достатъчно благоприятни условия. В личния живот имате един добър месец, правите някаква малка, но много съществена стъпка. Затова бъдете внимателни дори и в най-дребните неща.

10 януари – 22 януари
През ноември очаквайте новости, свързани с бит и ежедневие, работни условия, задачи и отговорности. Може да попаднете в някакви по-неблагоприятни ситуации и обстоятелства. Влагате много енергия около всякакви нови проекти, които изникват бързо и ви дават възможности да се доказвате. Финансовата област е в благоприятни условия, но може да направите по-големи разходи във връзка с някакви лични желания и интереси. В личния живот все още има лека стагнация, но месецът е разчупва и може да влезете бързи и неочаквани отношения.

23 януари – 4 февруари
През ноември очаквайте новости, свързани с дом, семейство, местоживеене и личен комфорт. Въпроси около деца също излизат на преден план. Влагате много енергия около социален кръг, приятели и хора, на чиято подкрепа разчитате, ще създадете бързи нови контакти. Финансовата област е благоприятна, ще ви се отворят възможности да реализирате някакви желания, да намерите нужната подкрепа. В личния живот имате един по-динамичен месец, може да създадете отношения с бурен, но краткотраен характер.

5 февруари – 17 февруари
През ноември очаквайте новости, свързани с лични начинания, инициативи, както и във връзка с братя/сестри. Развиват се въпроси, които ще изискват засилена комуникация и много движение, справяне с някакви препятствия. Влагате много енергия покрай професионалната си реализация, кариера или образование ако учите. Финансовата област се развива добре, но не са изключени ситуации, свързани с поемането на рискове. В личния живот месецът е благоприятен, носи ви някакъв успех, възможна е обаче да попаднете в някакви служебни романси.

Категории: Астроучилище хороскоп за ноември зодии Гали планети в индивидуалния хороскоп новолуние пълнолуние
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus