Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Нереалистични цели, спонтанни решения и недоразумения ни очакват през януари 2016

01 Януари 2016 / 12:01:03  GRReporter
2178 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 31 Януари. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
В предходната статия ви информирах, че през декември се формира фаза последна четвърт между планетите Сатурн и Нептун. Това е рядък аспект, тъй като се случва веднъж на 35 – 36 години. Сигналът, който носи за света, е свързан с това, че има събития, които подкопават стабилността на различните структури, които са изградени. Постепенно се случват ситуации, при които сякаш всеки дърпа към себе си и това катализира на преден план да се покажат кои са слабите места. За добро или зло те са толкова слаби, че не могат да бъдат оздравени и се превръщат в хроничен проблем, който не може да бъде решен с лекота.
    Освен това в чисто икономически план се засилва инфлацията, появяват се нови схеми за придобиване на богатства по незаконен начин, както и да се намали разликата между бедни и богати държави. Очаквах декември да бъде малко по-труден в обществено-политически и социален план поради това, че и новолунието се случва в участък, който задава атмосфера на „големите оплаквания”, на натрупване на много проблеми накуп.
    Не са изключени ситуации, в които да има социални и политически „предателства”, да има отказ от договорености. Възможно беше да се зародят по-сериозни епидемии, които се разпространяват по вода или да има замърсяване на водата и въздуха.
    Какво да очакваме през януари на 2016?
    Обичайно януари е по-сив и пуст месец, тъй като идва след едно много празнично време и някак ни връща обратно на земята при това малко по-твърдо. Но сега ситуацията очаквам да е малко по-различна, макар и все пак да присъства тази сивота в някаква степен.
    Новолунието, което задава атмосферата през месеца, се случва в участък, чиято символика сочи зараждане на някакви нереалистични цели, които са облечени с неотстъпчивост и голяма амбиция да ги постигнеш на всяка цена. Затова очаквам в обществено-политически аспект да се появят ситуации, в които всеки държи на своето и никак не е склонен на отстъпки, компромиси, да се постигне единодушие.
    Има го също и елемента на спонтанните решения „Хайде да го направим”, което може да доведе до това да се започват различни проекти, които при първата спънка да се изоставят и да се тръгва към нови.
    През януари е първата за годината ретроградна фаза на Меркурий, което може да доведе до едно голямо объркване в комуникацията - както лична, така и в средствата, с които се осъществява. Има по-голяма вероятност от недоразумения и различен ритъм на действие, водещ до несинхроничност. За сметка на това обаче преобладава един интересен оптимизъм у хората, който ги кара да вярват, че ще успеят в целите, които си поставят. Освен това може да се появят най-различни идеи, които са свежи и оригинални, носят нещо уникално, което си струва да бъде обмислено и въведено в употреба.
    В личен план също се наблюдава тази неотстъпчивост и желание у хората да превръщат всяка своя идея в реалност без оглед на това доколко тя е добре обмислена и дали има шансове да бъде осъществена. Затова съхранете свежите си идеи, запишете ги някъде, дайте си време да ги обмислите преди да скочите към реализацията им. Те са много подходящи, за да си осигурите нещо по-добро в живота, затова си струват. Просто уловете подходящия момент и подходящата форма, в която да ги осъществите.
    Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през януари – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях. Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.
29 декември – 9 януари
През януари ви очакват лични предимно лични събития, нараства желанието да направите нещо по-съществено с външен вид, имидж, физическо състояние.  По въпроси, свързани с професионално развитие или образование, ви очаква някакво объркване, не вземайте важни решения.  Но за сметка на това имате много силно натоварен месец откъм задачи и отговорности. Финансовата област е в благоприятни условия, постъпленията ви са добри, но са еднократни. В личния живот имате един добър месец, инвестирате в отношения повече отколкото сте предполагали.
10 януари – 22 януари
През януари идват новости, свързани със социалния ви кръг, приятели и хора, на които разчитате. Идват възможности да създадете нови контакти, с чиято помощ да развиете някакви нови проекти. Завръщат се нерешени въпроси около общо и чуждо имущество, заеми, кредити, наследства.  Финансовата област е благоприятна, особено по отношение на това да стартирате някакъв личен план или пък да се включите в допълнителни дейности, които да ви донесат приходи. В личния живот месецът не е особено благоприятен, възможни са някакви недоразумения.
23 януари – 4 февруари
През януари се появяват нови неща, свързани с професионалното ви развитие, кариера или образование. Настъпва време да направите преход към нов етап, да направите важна промяна. Отношения с вишестоящи и авторитетни фигури  също излизат на преден план. Бъдете внимателни в комуникацията си с околните, тъй като това е слаба точка през месеца. Финансовата сфера съдържа условия за преобразяване, така че може да имате един по-напрегнат месец. В личния живот се появяват някакви недоразумения, объркване, промяна в планове – не е спокоен месец, но имате шанс да оправите нещо важно.
5 февруари – 17 февруари

Категории: хороскопите през януари 2016 планети в индивидуалния хороскоп зодии Гали астроучилище
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus