Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Музеят на Акропола обявява фотоконкурс за Самотраки

22 Октомври 2015 / 18:10:23  GRReporter
719 прочитания

По повод изложбата „Самотраки. Мистериите на Големите богове” Музеят на Акропола организира фотоконкурс в социалната мрежа Instagram на тема „My Samothraki Exhibition”.

Идеята е музеят и участниците да създадат заедно електронна изложба със заглавие #MySamothrakiExhibition, в която спомените и преживяванията от Самотраки ще се срещнат с археологическите мистерии на острова.

Ако:

сте разкрили мистериите на Самотраки,

катерили сте се по скалите или просто сте се разходили на острова,

били сте на къмпинг на него с приятели,

къпали сте се на известните тераси (ватрес) или в морето,

пробвали сте местната кухня,

Музеят на Акропола ви кани да публикувате в Instagram снимките със своите преживявания, като поставите хаштаг #MySamothrakiExhibition, както и такъв, който описва най-добре следните категории: #MySamothrakiMysteries, #MySamothrakiClimbing, #MySamothrakiCamping, #MySamothrakiSwimming, #MySamothrakiEating.

Наградите на конкурса са сувенири от магазините на музея, участие във вечерното представяне от археолозите-реставратори на периодичната изложба „Самотраки. Мистериите на Големите богове” или обяд в ресторанта на музея с меню от Самотраки.

Прочетете условията за участие в конкурса. Крайната дата за публикуване на снимки е 30 ноември 2015.

Категории: История Музей на Акропола фотоконкурс изложба Самотраки. Мистериите на Големите богове хаштаг MySamothrakiExhibition
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus