Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Март ще е труден месец за бизнеса и личните дела

01 Март 2015 / 09:03:03  GRReporter
7100 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 31 март. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че през февруари основната атмосферата се задава от участък в зодиака, който представлява своеобразна кулминация на слънчевата енергия и древните са го свързвали с големите победи, със стремеж да създадеш неразрушими съюзи и партньорства, които да те направят непобедим. През февруари силно се активизира желание към действия и всякакви начинания, чиято цел е да се свържеш с най-подходящото, което да те направи силен – особено в личен и материален аспект. В обществен план имаше условия политици и държавници да прекрачат някакви граници, които са спазвали до този момент. За добро или зло егоцентризмът и свръхоптимизмът вземаха надмощие и това можеше да доведе до ситуации да се предприемат действия, които са доста над реалните възможности. Международните отношения бяха в процес на по-сериозно изостряне и това създаваше предпоставки да се стигне до някакви крайности. Особено краят на месеца беше белязан с ярка „червена светлина”, което означава, че са възможни изключени сблъсъци, конфликти, скандали.
    До 11 февруари Меркурий беше в ретроградна фаза. Както винаги тези период са пълни с разгръщането на най-различни и многообразни „страхотни” идеи, които траят от ден до пладне, плановете се объркват постоянно. В тези кратки периоди излизат някакви грешки, които трябва да поправим. И не са особено подходящи за начинания, има уязвимост към това да не се преценяват правилно възможностите и да се започват неща, които не са по силите ви. Февруари беше месец и на големите любовни страсти. Затова за много хора вероятно е създал сериозно раздвижване на любовния фронт – за някои това може да са  били неочаквани и много приятни любовни авантюри, за други бурни сблъсъци за изясняване на отношения.
    Какво да очакваме през март 2015?
    Атмосферата през март се очертава доста неспокойна, тъй като новолунието, което го характеризира, се случва в един участък, чиято символика е да се докажеш, че си най-силният, най-умният, най-големият, най-великият, но и най-хитрият, най-ловкият, най-агресивният. Има съчетаване на двата „злосторника” в слънчевата система – Марс и Сатурн. Те могат да доведат до огромна издръжливост и способност да изтърпиш всичко, да преодолееш всякакви трудности, но и до хладнокръвна разрушителност. Затова в обществен план очаквам да се развият ситуации на неотстъпчивост, безкомпромисност, дори това да струва прекалено скъпо. Агресивните сблъсъци и по-резките взаимоотношения няма да са рядкост през месеца.
    Сатурн преминава в ретроградно движение в средата на Март. Това се случва всяка година, но по-важното в случая, че ще се върне обратно в знак Скорпион в следващите месеци. Затова през месеца може да сме свидетели на достигане до някакъв предел, съпътстван от блокиране и невъзможност да се продължи. Постигнатото през последните месеци, след прехода на Сатурн в знак Стрелец, попада в задънена улица. Единственият изход е връщане назад, което може да доведе до ново разгаряне на най-горещите политически конфликти, за да се търсят други пътища.
    Освен това през месеца има слънчево затъмнение – то се случва на 20 март в критичен градус, който засяга „гръбнака” на света и обществото. Това може би е най-критичното място в целия зодиак и затова дните около 20 март може да донесат много значими обществени, социални и политически събития в стил „нямаш избор”. Природата също се „бунтува” в такива моменти и поднася катаклизми, необичаен климат и сътресения.
    Индивидуално затъмнението засяга хората родени в следните периоди: ± 2-3 дни около 20 март и 22 септември. През месеца може да имате събитие, което да постави начало на нова житейска фаза около личното физическо състояние, кариерата, реализацията, обществения статус.
    В личен план повечето хора може да усетят месеца като някаква разделителна линия, че е време да приключат окончателно с някакви въпроси. За взаимоотношенията, особено брачните и бизнес партньорствата, март ще е доста труден месец. Способността към хармония и компромиси липсва по-осезаемо. Различията излизат много силно на преден план и ако са твърде големи водят до крайности, до бурни конфликти, до това всеки да си поеме по неговия път нататък. Добре е да знаете, че ако стигнете до такъв момент през месеца, връщане назад няма да има. Но за необвързаните и хората, желаещи да влязат в нови партньорства, март предоставя изобилие от възможности.
    Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през Март  – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях.
    Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.
    29 декември – 9 януари
    През март атмосферата внася въпроси около дом, деца, условия, при които живеете. Очаквайте някакви ограничения и спънки свързани с чужди ресурси, заеми, банки, общо имущество. Налага се да търсите изход от ситуация, свързана с такива. Най-много енергия влагате по въпроси около кариера, професионално развитие или образование. Внимавайте за конфликти с вишестоящи или други авторитетни фигури. Финансовата област, въпреки че като цяло е в благоприятни условия, може да бъде малко ограничителна през втората половина на месеца. В личния живот постигате някакъв по-значим за себе си успех.

Категории: астро прогноза за март 2015 съчетание на Марс и Сатурн слънчево затъмнение Гали индивидуален хороскоп планети зодии
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus