Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

И връзките ни имат зодии

21 Юли 2015 / 14:07:11  GRReporter
6628 прочитания

Гали

Един от най-честите поводи за консултация с астролог, са партньорствата, любовните връзки. Няма човек, който да не си е задавал въпроса как ще потръгне дадена връзка, какво я крепи, как ще протече, с какво ще се сблъска покрай нея.

Днешната статия е на тема какво послание носи моментът, когато започваме любовна връзка. Времето, в което поставяме едно начало, винаги има своята роля. В този момент се сдържа много значима информация. Затова не е случайно, че в астрологията е разработен специален дял, наречен елективна астрология. Това е дял, който се занимава с подбор на подходящо време за различни дейности. Особено в Индия и Китай (и като цяло в източните държави) тази възможност на астрологията, се използва изключително активно.

            Преминаването на Слънцето през различните зодиакални знаци изнася на преден план различни страни от живота ни. И така както в определено време си вземате дни за почивка, защото имате такава нагласа, почти същото се случва и във връзките. Времето, в което е активен всеки зодиакален знак, извежда на преден план определени нагласи, различни състояния, различни намерения – за какво сте готови, през какво да преминете, с какво да се сблъскате, какво да изживеете.

Специално по повод личните интимни връзки, слънчевият знак, под който те се „раждат”, носи определено послание за тяхната същност. Основната тематика на съответния зодиакален знак става приоритетна и всъщност цялата връзка някак неусетно се формира върху нея. Тази тематика може да се бъде както спасителен пояс за връзката, така и източник на конфликти и проблеми. И не на последно място научавате и/или правите нещо важно, което е свързано със значението на този зодиакален знак.

Прочетете информацията за знака, в който е било Слънцето, когато са започвали връзките ви и направете своите изводи. Кои връзки са били значими, около какво са се концентрирали и как са се развили. Разбира се има и други фактори, които оказват влияние, защото всеки ден съдържа различни планетарни конфигурации. Значение има и в кой дом на личния хороскоп попада знакът, през който преминава Слънцето, каква е цялостната планетарна картина, която е активна при старта на връзката. Но в рамките на статията, за да е достъпна за широк кръг любители на астрологията, мога да обхвана само позицията на Слънцето по зодиакален знак.

Овен (времето 22 март – 21 април)

Ако сте започнали връзка в периода, когато Слънцето е в знак Овен, то водещата тема е свързана с някакъв тип самоутвърждаване на личността ви, да получите тласък и стимул към реализацията на нещо лично. В тези отношения външният вид на човека, с когото се свързвате, както и вашият външен вид, играят по-голяма роля. Може да се нарече връзка, в която и двамата се устремявате към това да се погрижите малко повече за себе си, но най-вече в чисто физически аспект. Може да забележите, че покрай другия правите радикална промяна в стила си на обличане и въобще в това как изглеждате. На тази база се променя и самочувствието ви. Такава връзка се запомня с това, че ви е повлияла във формирането на някакъв личен стил или е дала тласък на личен процес по самореализация, личността ви и начинът, по който ви възприемат са претърпели промяна.

 

Телец (времето 22 април – 21 май)

 Ако сте започнали връзка в периода, когато Слънцето е в знак Телец, то водещата тема е свързана с ценностната ви система, с осветяване на личните ресурси, с които разполагате – пари, вещи, предмети, както и начините, по които се разпореждате с тези ресурси, как се отнасяте към материалната страна на живота. Определено финансовата тема във всичките й аспекти се оказва водеща. Може да забележите, че неусетно внасяте по-различен ред в личните си финанси, както и това, че променяте нагласите си по въпросите кое е ценно за вас и кое не. Такава връзка се запомня с това, че е повлияла по-сериозно върху решенията ви, касаещи източниците на пари и как да си разпределяте ресурсите – за какво да харчите пари, в какво да инвестирате и в какво не. Много често в такава връзка се влиза предимно заради някакви финансови мотиви.

 

Близнаци (времето 22 май – 21 юни)

 Ако сте започнали връзка в периода, когато Слънцето е в знак Близнаци, то водещата тема е свързана предимно с процеса на интелектуално общуване, някакъв общ интерес и взаимна размяна на различна информация. Идейната и интелектуална страна взема превес, внасяте нещо по-различно в стила и начина си на общуване. В подобна връзка има много движение, кратки пътувания, получавате порив да учите нещо, да посещавате някакви курсове. Активно участие имат всякакви превозни средства, телефони, информационна техника. Може да забележите, че покрай другия сте започнали да говорите малко по-различно, интонацията и речника ви са се променили неусетно, станали сте по-самоуверени, получавате някакъв кураж. Такава връзка се запомня с това, че е повлияла по-сериозно на стила ви на общуване с околния свят, запознали сте с много хора и сте получили някакво знание.

 

Рак (времето 22 юни – 21 юли)

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus