Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Февруари е месецът на повишена заетост

01 Февруари 2016 / 10:02:41  GRReporter
3889 прочитания

Гали

            В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 29 Февруари. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.

             В предходната статия ви информирах, че през Януари има зараждане на някакви нереалистични цели, които са облечени с неотстъпчивост и голяма амбиция да ги постигнеш на всяка цена. Това води до поява на ситуации, в които всеки държи на своето и никак да не е склонен на отстъпки, компромиси, да се постигне единодушие. Силно са провокирани и спонтанните решения от типа на „Хайде да го направим”, което можеше да доведе до започване на различни проекти, които при първата спънка да се изоставят и да се тръгва към нови.

            През Януари беше първата за годината ретроградна фаза на Меркурий, която обичайно е съпроводена с едно голямо объркване в комуникацията - както лична, така и в средствата, с които се осъществява. Има по-голяма вероятност от недоразумения и различен ритъм на действие, водещ до несинхроничност. За сметка на това обаче този път преобладаваше някакъв оптимизъм у хората, който ги кара да вярват, че ще успеят в целите, които си поставят. Имаше също и условия да се появят най-различни идеи, които са свежи и оригинални, носят нещо уникално, което си струва да бъде обмислено и въведено в употреба.

            Какво да очакваме през Февруари на 2016?

            Февруари се очертава да бъде един доста динамичен и активен месец, през който ще се забелязва силен порив и импулс да се видят първите резултати на проекти, които са стартирали в предходните месеци. Ще се забелязва една завишена жизненост и енергичност, желание да бъдеш активно зает с някаква работа, да имаш непрекъснато задачи за вършене. Дори най-бавните по природа хора, ще се раздвижат по-осезаемо.

            В обществено политически план очаквам месецът да донесе движение почти по всички актуални въпроси, политиците да се активизират към действия, чрез които да се задвижат повече процеси, особено тези, попаднали в някакъв застой.

            Февруари бих могла да нарека месецът на завишена заетост, огромна енергичност, да се спускаш да действаш веднага. Новолунието, което формира основната атмосфера, се случва един участък, чиято символика е „да заявиш себе си, да вдигнеш достатъчно шум”. В тази връзка политиката, която се провежда в света, ще стане по-агресивна, ще се действа без много обмисляне и преговори. Може да се забележи някаква безцеремонност, прибързаност и това създава много големи предпоставки за разгаряне на конфликти, спорове, провокации. Но добрата страна на всичко това е, че политиците ще бъдат по-склонни да приемат предизвикателства и рискове, което неминуемо впоследствие ще донесе качествени промени.

            В личен план също се нагнетява по-голяма импулсивност и желание да се действа. Много хора ще бъдат подтикнати да предприемат по-сериозни житейски промени или да задействат някакви свои планове. Може да се наблюдава една стихийност, като че ли всеки е тръгнал да прави нещо без много да го мисли. Склонността да се приемат с лекота всякакви предизвикателства, е доста голяма. Февруари е по-опасен месец за междуличностните отношения, тъй като търпението ще е в дефицит. Затова при много хора може да има по-напрегнати контакти с околните, разгаряне на добре забравени проблеми и „размахване на томахавки”.

            Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през Февруари – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях.

            Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.

29 декември – 9 януари

Февруари внася въпроси, свързани с дом, семейство, местоживеене, занимание с недвижимо имущество. Активно се концентрирате към най-личните житейски области, към себе си и това, което ви засяга лично. В професионалното ви развитие и кариера се надигат по-сериозни ситуации, които ви поставят в малко по-ограничителни условия. Финансовата област е много активна, възможно е да правите по-сериозни планове за инвестиции, продажби, както и да правите някакви по-големи разходи за себе си. В личния живот става малко по-горещо, особено след средата на месеца, привличате повече внимание към себе си.

10 януари – 22 януари

Февруари внася въпроси, свързани с лични инициативи и начинания, бизнес проекти. Задава се много динамичен месец, с повече движение, пътувания, общуване с повече хора. Очаква ви много работа и увеличаване на дневната заетост. Делата на братя/сестри също излизат на преден план. Усещате прилив на енергия и затова сте особено продуктивни, правите много планове, включвате се в нови проекти. Финансовата област е равномерна, краят на месеца носи добри приходи. В личния живот месецът е сравнително благоприятен, но сте по-скоро в условия на внезапни обрати.

23 януари – 4 февруари

Категории: Астрология хороскоп февруари повишена заетост
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus