Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Елена Папаризу ще играе в мюзикъл по автобиографичния филм на Фелини „Осем и половина”

24 Септември 2015 / 11:09:38  GRReporter
1222 прочитания

Почитателите на Елена Папаризу, която през 2004 спечели първото място на Евровизия с песента „My number one” ще могат да я видят отново на сцената през следващия сезон. Нейното завръщане обаче ще се случи не на музикалната, а на театралната сцена. А представянето ѝ там се очертава не по-малко зрелищно.

Певицата ще участва в мюзикъла „Nine”, основан на автобиографичния филм на великия италиански режисьор Федерико Фелини. Премиерата на спектакъла ще бъде на 28 октомври в атинския театър „Пантеон”, а режисурата е дело на известния гръцки постановчик Янис Каклеас.

За искрящата визия на Елена Папаризу в постановката свидетелстват снимките на участниците в нея. Певицата е секси, а впечатлителният ѝ бюст е този, който привлича всички погледи.

Заедно с Папаризу в мюзикъла ще участват известни гръцки актьори като Василис Хараламбопулос, Катерина Леху, Катерина Папуцаки, Надя Буле, Агорица Иконому, Таня Трипи и една от големите дами на гръцкото театрални и кино изкуство Маро Конту.

Общо на сцената ще се появят 14 актьори и танцьорки. 12-членен оркестър под диригентството на Алексиос Прифтис ще изпълнява музиката. Създател на декорите е Манолис Пантелидакис, Дени Влахиоти е автор на костюмите, а сестрата на известната гръцка певица Анна Виси – Лиа е учителката по фонетика. 

Категории: Театър мюзикъл Елена Папаризу Nine автобиографичен филм Осем и половина Федерико Фелини
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus