Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Да разширяваме кръгозора си е едно от най-смислените неща в живота

12 Януари 2016 / 10:01:33  GRReporter
3131 прочитания

Гали

Едно от най-смислените неща в живота ни е това да търсим винаги начини да разширяваме кръгозора си. Именно то е причината да мечтаем, да си поставяме цели, да се зареждаме с амбиции и не на последно място да израстваме духовно като личности.

Днешната статия е на тема по какъв начин разширяваме житейските си хоризонти, обогатяваме кръгозора си и така даваме път на своето развитие. В зодиакалния кръг знак Стрелец носи ключовата символика, че животът е предназначен да бъде живян, че единственото нещо, което си струва, е да опознаваш света и да живееш на възможния си пълен максимум, че пътуването през живота е най-важното, което има значение. Затова този знак е свързан с пътуванията по света, с получаването на всякакви знания, висшето образование, учителите, с възможностите човек да разширява кръгозора си, да изгражда личната си философия за живота, духовните търсения и развитие. Късметът също е свързан със знак Стрелец, тъй като оптимизмът, че успехът задължително ще дойде е толкова голям и непресъхващ, че в края на краищата той наистина идва.

            Мястото, на което е разположен знак Стрелец в личния хороскоп, показва чрез кои области в живота идва желаното разширяване на кръгозора и всичко, което произтича от него. Домът, който попада в този знак, описва нещата, които ни тласкат най-силно към развитие и стават източник на нашите мечти, цели, помагат ни да се развиваме духовно, да трупаме мъдрост и знание.

Сега ще дам информация кои са областите, чрез които получаваме най-добри възможности да разширим житейския си хоризонт. Това са и нещата, които ни зареждат с най-много оптимизъм, стимулират ни да търсим, да пътуваме по света, да мечтаем, да се развиваме.

            Асцендент в знак Овен

Знак Стрелец обхваща Девети дом. Това, което най-силно ви тласка към разширяване на кръгозора, подтиква ви да пътувате, да мечтаете, да градите идеали, зарежда ви с оптимизъм и ви носи късмет, са на първо място пътуванията в чужбина, срещите с чужденци и хора отдалеч. Те ви влияят невероятно освежаващо, но също така ви стимулират за всичко в живота. След едно кратко пътуване може изведнъж да решите, че искате да изучавате някоя нова наука, да научите чужд език, да си поставите по-различни професионални цели, да възприемете дори партньора си по един друг начин. Посещаването на учебни заведения от всякакъв тип, контактът с хора, чиято професия е учител, са също много силен стимул да се развивате и обогатявате кръгозора си.

            Асцендент в знак Телец

Знак Стрелец обхваща Осми дом. Това, което най-силно ви тласка към разширяване на кръгозора, подтиква ви да пътувате, да мечтаете, да градите идеали, зарежда ви с оптимизъм и ви носи късмет, са ситуациите, в които се засягат финансовите възможности на хората около вас, възможността да получите достъп до чужди средства, чужда енергия. Това че някой е успял да постигне добро финансово състояние, ви стимулира да търсите знание, да се учите, да промените целите си. Не е задължително вие самите също да искате финансови успехи,  но със сигурност се зареждате със желание да живеете по-различен живот. Сексуалните ви контакти, както и неочакваните житейски обрати, с които не знаете как да се справите, също са мощен стимул да се развивате и обогатявате кръгозора си.

            Асцендент в знак Близнаци

Знак Стрелец обхваща Седми дом. Това, което най-силно ви тласка към разширяване на кръгозора, подтиква ви да пътувате, да мечтаете, да градите идеали, зарежда ви с оптимизъм и ви носи късмет, са взаимоотношенията с хората на  всички нива, но най-вече в брак и партньорства. Интимните ви партньори са хора, които са в състояние да ви поставят пред всевъзможни предизвикателства и за да се справите с тях, някак спонтанно започвате да търсите знание, да учите, да си пренастроите философските и морални убеждения, да си поставите нови цели в живота. Много силен стимул са също и бизнес партньорствата, ситуациите, в които получавате някаква публичност, както и ако сте страна в съдебни дела.

            Асцендент в знак Рак

Знак Стрелец обхваща Шести дом. Това, което най-силно ви тласка към разширяване на кръгозора, подтиква ви да пътувате, да мечтаете, да градите идеали, зарежда ви с оптимизъм и ви носи късмет, са работата ви като ежедневие, колегите, с които работите, личните ви навици и начините, по които поддържате здравословното си състояние. Често срещате предизвикателства най-вече на работа и в колегиалните си отношения, но те са силен стимул да ви накарат да се учите да ги преодолявате, да си поставяте по-различни цели и приоритети, да търсите онази работа, която най-добре ви приляга. Здравословните проблеми за съжаление също са част от нещата, които ви мотивират да обогатявате кръгозора си.

            Асцендент в знак Лъв

Категории: Хороскоп астрология астроучилище живот кръгозор
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus