Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Вкус на задаващи се промени през декември

01 Декември 2014 / 08:12:11  GRReporter
7464 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 31 декември. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че през ноември се задава атмосфера на съзидание, блясък, но и твърдост и непреклонност. Залагат се много желания и намерения, които обществото (а също и отделните хора) ще са в състояние да преследват упорито и неотклонно. В името на тези цели ще бъдат направени някакви жертви, при това без никакво съжаление и липса на всякаква емоция.
    Затова очаквах в обществен и социален план да стартира една много твърда и желязна политика – без компромиси и без емоции, в която да има и елемент на „жертвоприношение” - да се направи някаква жертва в името на нещо по-голямо и важно. През ноември на небето се оформи фигура трапец. Това е рядко срещана картина и символизира това, че изходът от възникнали проблеми не може да се намери без сблъсък, без преход през някаква напрегната ситуация – само тогава е възможно да се постигне споразумение. Всеки опит за „мирно и тихо” само отлага нещата без да ги реши. Ноември, а и следващите няколко месеца, се очертават да бъдат бурни откъм обществени събития. Това се пренася естествено и в личния живот на отделните хора, макар и в по-малки мащаби. Този небесен трапец предполагаше също, че може да има и по-проблематични природни явления.
    Какво да очакваме през месец Декември на 2014 година.
    Най-важното астрологическо събитие през декември, е преходът на Сатурн в знак Стрелец. Тази планета обикаля зодиака за около 29-30 години и е наречена Властелин на времето, Големият хронократор, тъй като символизира времето в онзи смисъл, в който е записано в Библията: „Има време за всяко нещо и срок за всяка работа под небето”. В знак Стрелец Сатурн ще престои до края на 2017. Основните задачи, които светът ще има пред себе си през тези години са свързани с науката, образованието, международната политика и връзки между държавите, съдебни системи и действащи закони.
    Но сега през декември очаквам да има по-скоро някаква стагнация, суетене, безплодни действия, да се чувстваш малко като вързан и да искаш да скъсаш въжето. А голяма част от хората просто може да не се занимават с нищо сериозно – съвсем в синхрон с настъпващите коледни и новогодишни празници. Сатурн прави преход от последния градус на Скорпион към първия градус на Стрелец и е нещо като да минаваш мост между два бряга. Така че в обществен и социален аспект също може да се усети, че е настъпила някаква пауза, при която става смяна на приоритетите на държавниците и държавните политики.
    Декември внася атмосфера на активно и засилено движение. Повечето хора ще ги влече към всичко, което е по-далечно, непознато. Това може да засяга географско място, хора, информация или някакво знание. Активизира се стремежът да се запознаеш с нещо ново и различно. Метафората по-горе за моста между два бряга може да с използва и в този вариант – когато човек пътува, премества се някъде или се насочва към нови хора, ново знание. Много е вероятно при повечето хора да има желание да поставят край на нещо, което е било натоварващо, да направят стъпката към „развързване”.
    Тъй като предстоят празници, тази година най-вероятно ще има много по-активно желание при хората да отидат някъде, да излязат от познатото. Дори и при онези, които не го правят често.
    Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през Декември  – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях.
    Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.
    29 декември – 9 януари
През декември атмосферата около вас се сгъстява малко, става по-предизвикателна, нагнетява се някакво напрежение. Очаква ви малко по-суров месец. Най-много енергия влагате във връзка с приключване на нещо и съответно иницииране на нови неща. В професионалната сфера идва конкуренция и нужда да се справите с някакви пречки. Може да пътувате или да сте в активно движение. Финансовата сфера е продуктивна, в края на месеца може да направите по-големи разходи от обичайното покрай празниците. Любовният ви живот може да ви поднесе някакви изненади.
    10 януари – 22 януари
    През декември атмосферата около вас е благоприятна, но се задават някакви изпитания във връзка с партньори – лични и професионални. Създават се условия на ограничения или поемане на по-сериозни ангажименти. Най-много енергия влагате във финансовата сфера, не е изключено да минете през някакви крайности в нея. Но ще имате условия да „захапете” по-голямо парче. В професионалната сфера ви очаква повече напрежение, изненадващи и неочаквани ситуации. Любовният живот въвежда някакви ограничения, но за сметка на това се очертава да бъде продуктивен и с някакви придобивки.
    23 януари – 4 февруари

Категории: астропрогноза за декември Сатурн новолуние планети зодии индивидуален хороскоп Гали астроучилище
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus