Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Юни 18, 2009

Бира с вкус на Гърция

18 Юни 2009 / 18:06:29  
Години наред бирата не заема почетно място в представите на гръцките потребители – те я свързват единствено като питие придружаващо шишчетата, което се пие през лятото... Това е защото гърците пиеха бира, която се произвеждаше изключително и само от големи фабрики, но в страната вече има отворени седем малки фабрики, които правят бири с незабравим аромат. Не пропускайте да ги опитате, когато имате тази възможност!


Страхове за нови и по-кървави терористични атаки

18 Юни 2009 / 16:06:04  
Въпреки че до момента нито една организация не е поела отговорността за вчерашния нагъл разстрел на полицай в Атина, специалистите смятат, че зад атентата стои Сектата на революционерите, говорят за трето поколение терористи в Гърция


Станете шампион по сърфинг

18 Юни 2009 / 13:06:59  

Основното умение, които трябва да притежава начинаещия сърфист е с цената на всичко да се задържи под платното предавайки движение на сърфовата дъска напред. За деловия съвременен човек, не разполагащ с много свободно време, с кратък отпуск, уиндсърфингът може да бъде отлично средство за релаксация.



Условия за ползване на обявите за работа

18 Юни 2009 / 11:06:12  
Важни неща, които трябва да знаете, преди да ползвате обявите за работа на сайта!


Исинбаева ще участва в Grand prix на Солун

18 Юни 2009 / 11:06:09  

Притежателката на световния рекорд в овчарския скок, златното момиче от Атина и Пекин - Елена Исинбаева е потвърдила вчера участието си във финала за Голямата награда на Солун.



В Атина започва Фестивала на документалните филми, направени от хора със специални нужди

18 Юни 2009 / 09:06:30  
За трета поредна година утре ще бъде открит алтернативния Фестивал за „Документално кино и хора със специални нужди” в Атина. Въпросът за инвалидността не е представен като отделен социален проблем, а свързан с войната, разрушаването на околната среда, майчинството, сексуалната ориентация.