Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Сакис Рувас и Анна Виси Face 2 Face

17 Октомври 2010 / 15:10:59  GRReporter
2001 прочитания

 

Какво се случва, когато се съберат два титана на музиката? Вулкан от емоции. Именно вулкан от емоции са приготвили за гръцката публика тази есен Анна Виси и Сакис Рувас. Двамата решиха да обединят силите си и да подготвят за зимния сезон едно фантастично шоу в зала Атинон Арена. Шоу,  на което малцина ще могат да устоят. Силата не емоцията наистина ще е голяма. Огнената Анна е подготвила изключително силна рок програма и ще влудява публиката с изпълненията си на...електрическа китара. Анна пак е такава, каквато младите в Гърция я обичат и харесват. Дива, необуздана, темпераментна и преди всичко силна. На премиерата на шоуто, което не случайно е със заглавие Face 2 Face, тя се появи с червен кожен панталон и златно сако. Само няколко звуци, излезли от струните на електрическата китара бяха достатъчни за да стане ясно, че тя отново е готова да даде всичко от себе си. Не само защото публиката очаква, а защото и самата Анна го иска. Във Face 2 Face ще представи и най-новото парче „Agapi einai, esi” написано от Никос Карвелас. Шоуто ще е уникално, със свръхдоза музика и силен танцов елемент.

Електричеството, което Анна ще пуска в комбинация с песните и данс изпълненията  на Сакис се очаква да направят вечерите в Атинон Арена неповторими. Каквато е и срещата на двамата изпълнители. Те се срещат отново „лице в лице” след 13 години за да представят заедно най-големите хитове от творчеството си. Заедно със Сакис и Анна в Атинон Арена този сезон ще пее и Стефания Ризу. Изгряващата звезда Стефания не пее за първи път със Сакис. Лятото тя се появи до него в Politeia Live Clubbing в Солун. Стефания в момента издава първия си собствен диск, в който автор на  песните е Димитрис Факос, автор и на някой хитове на Рувас.

Премиерата на „музикалната среща” на мегазвездите привлече много зведи на шоубизнеса в Гърция. Първите редове заеха Никос Карвелас и Анита Паня!  Сред публиката бяха между другото Янис Лациос, Матилда Магира, Андонис Ремос и новата му нежна половинка Ивона Босняк, Лакис Гавалас, Елена Папаризу и Тони Мавридис. Пред медии Елена Папаризу не пропусна да изрази възхищението си от Сакис и Анна. Заяви, че смята двамата изпълнители за най-големите имена на гръцката музикална сцена и именно поради тази причина е уважила премиерата на шоуто.  А  как коментират  самите Анна и Сакис общото си сътрудничество? Заявяват, че са пълни с енергия и се заканват да накарат публиката да бълнува...

 

Категории: Анна Виси Сакис Рувас шоу Face 2 Face Атинон Арена музика
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus