Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Забавлявайте се с GRR HOT 15!

19 Март 2010 / 13:03:31  GRReporter
1057 прочитания

Елена Николова

Здравейте скъпи приятели на GRR HOT 15! Отново е петък и аз съм тук, за да ви разкажа какво се случи през изминалата седмица в нашата класация. Сигурна съм, че чакате почивните дни с голямо нетърпение! Независимо дали ще си почивате в къщи или ще напуснете града, за да попътувате малко, сигурна съм, че ще си изкарате страхотно! А сега нека ви отведа на едно малко пътуване из GRR HOT 15!

Тази седмица има малка промяна в TOP 3.  Благодарение на вашите гласове Black Eyed Peas и Melisses запазиха своите позиции. Съответно на номер едно и две са Meet me Halfway и Krifa. Новодошлата в челната тройка песен е Oh, Africa на Akon и Keri Hilson. Със скок от само една позиция и песента успя да застраши лидерите и сигурна съм, следващата седмица ще видим някои промени на върха.

Номер четири за тази седмица е Sade. Нейната песен Soldier of Life направи скок от две позиции и успя да ме изненада! Наистина това е чудесен хит, но по някакви причини изобщо не очаквах, че ще стане кандидат за първото място. Може би поради меланхолията в тази песен.

С две позиции надолу и на номер пет са Kokkina Halia с тяхната песен I agapi theli hrono. Хитът се задържа доста дълго на върха и предполагам, че вече е време да даде шанс и на други песни да се борят за първото място. За съжаление тази седмица не донесе добри новини и за MIKA. Rain падна с една позиция и в момента заема номер шест в нашата класация без дори да е успяла да стигне до върха. От друга страна новините за следващата есен са добри. Тази седмица благотворителната песен Everybody Hurts се изкачи с три позиции и зае седмото място.

Sakis Rouvas се изкачва, но го прави много бавно. Неговата песен Spase to hrono се изкачи само с една позиция и се спря на номер осем. Дали това е затишие пред буря? Дали гръцкият чаровник ще ни изненада изведнъж и ще се развилнее из класацията? Е, предполагам, че всичко зависи от вашите гласове!

Backgammon Dice keeps продължава да пада. Песента на The Festival Band падна с две позиции и се спря на деветото място. Това беше разочарование за мен тъй като съм луда по този ритъм… тя връща лятото в главата ми, независимо от времето навън, но предполагам, че хитът трябваше да отстъпи място и на други песни…

На номер десет идва Оставяш следи. Графа се изкачи с една позиция и предполагам, че също като Sakis той намалява темпото преди големия скок. Или е това или просто не ви е спечелил още и за това не го подкрепяте.

Следва големия хит на тази пролет I’m in the House на Steve Aoki и Zuper Blahq. Песента се изкачи с една позиция и временно превзе номер единайсет. Rous също се изкачва! Exeresis се покачи с две позиции и превзе номер дванайсет! Кой от двамата ще стигне пръв до върха? Гласувайте и нека състезанието набере скорост!

Morning After Dark на Timbaland, Nelly Furtado и SoShy се гмурна с пет позиции надолу! Това остави песента на номер 13 и така като ги виждам нещата вероятно следващата седмица вече няма да са част от нашата класация. Е предполагам, че това не е чак толкова лоша новина защото хитът беше част от GRR HOT 15 от толкова дълго време, че трябваше да се чудя как да правя място за новите хитове!

Гръцката песен за Евровизия OPA by Giorgos Alkaios & Friends направи доста слаб старт тази седмица. Ритмичния хит се изкачи само с една позиция и зае 14то място. Само не ми казвайте, че няма да подкрепите гръцката песен в Осло! Започнете от сега и й дайте едно силно рамо!

Новата песен тази седмица е българската претендентка в Евровизия – Ангел си ти на Миро! Сега в GRR HOT 15 имаме двама от най-популярните Български певци в момента – Графа и Миро! Дали Миро ще се придвижи нагоре по-бързо от българския си колега? Търпението е добродетел… ще почакаме и ще видим!

Е, тази седмица класацията беше относително спокойна – без особено резки промени нагоре надолу. Желая ви да изкарате спокоен и приятен уикенд и се надявам да намерите малко време да гласувате за любимата си песен в GRR HOT 15! Приятен уикенд!

Категории: GRR HOT 15 класация Хаити Akon Steve Aoki
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus