Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

За какво ни подхождат хората, родени под различните зодиакални знаци

06 Април 2013 / 08:04:30  GRReporter
7682 прочитания

Гали
    Съвсем наскоро разговарях с един съсед и той вмъкна фразата „Коста е много добър съсед”. Няколко минути по-късно през главата ми минаха слънчевите знаци, под които са родени двамата. И се замислих, че през живота си ние общуваме с много хора от най-различни „зодии”. За някои от тях казваме, че са добри, ако ги срещаме в едни области и дейности, а ако ги срещнем в други, ги наричаме лоши, ужасни, не се търпят. Коста, съседът, най-вероятно нямаше да получи тази добра оценка, ако беше участник в друга житейска област – например работа, екип или бизнес.
    Днешната статия е на тема с кои зодиакални знаци се получава най-добър синхрон в различните житейски области. Ако вие сте родени под знака на Близнаците, а най-добрият ви приятел е роден под знака на Овена, то това изобщо не е гаранция, че в бизнес сферите и работата ще постигнете същия синхрон и разбирателство, както ви се получава в приятелството. Твърде често дълбоки и трайни приятелства се разрушават, защото хората решават да направят общ бизнес. Твърде често прекрасни колегиални и работни отношения се влошават, защото хората решават да създадат и приятелство. Твърде често топлите роднински отношения се вгорчават, защото хората решават да си построят обща къща, която да обитават заедно. Примери има много. Не само в отрицателния полюс, но и в положителния. Например не толкова добър синхрон в приятелството и забавленията, но за сметка на това се получават великолепни бизнес-партньорства. Или насред един лош колегиален и работен климат, хората изненадващо създават прекрасно приятелство, заедно се забавляват и си доставят незабравими преживявания.
    През живота си ние сме „обречени” да срещаме хора от всички зодиакални знаци. Повечето астрологични текстове наблягат на принципа – „Това е добре, онова е зле”. Тоест, те се концентрират само върху един аспект от живота, отнасящ се до подходящите за вас слънчеви знаци, които са в синхрон за забавление, творчество, любов и все такива чудесни неща в живота. Например навсякъде ще срещнете, че Овенът най-добре си подхожда с Лъв и Стрелец и било по-добре да избягва отношения с Везни, Рак и Козирог. А всъщност всеки зодиакален знак е подходящ и добър за вас, но за определен тип дейности. Слънчевият знак, под който са родени хората, които срещаме ни подсказва за какво, лично за нас, биха били подходящи и за какво не. Затова  за един и същ зодиакален знак се получават различни мнения и становища. Ако сега поставя въпроса „Какво бихте казали за хората, родени под знака на Овена”, със сигурност ще се чуят думи от „Осанна” до „Разпни го”. И онова, което ще бъде изказано като мнение за един Овен, силно зависи не от друго, а от зодиакалния знак, под който сте родени вие.
    Зодиакалният кръг с всичките дванадесет знаци сам по себе си е съвършен. Фактът, че само съвкупност от всичките знаци го прави такъв, би трябвало да означава нещо. Това нещо, както обикновено е ужасно просто. А именно, че за да изживеем съдбата си така каквато е, за да изживеем живота си като цялостни същества, имаме нужда от всички останали единадесет знаци – с един да работим, с друг да бъдем съседи, с трети да се забавляваме и така нататък. Съществуват дванадесет типа хора, с които се срещаме по различни поводи и те провокират у нас различни неща, „съживяват” определена наша житейска област, концентрират ни върху нея.
    Прочетете информацията за всеки от дванадесетте типа хора и вижте кой зодиакален знак се вписва в нея, как и за какво ви подхожда. Имайте предвид обаче, че в отношенията ни с другите почти никога няма реципрочност. Такава съществува само в един-единствен случай. Така че ако искате да разберете кой сте вие за другия, за какво му подхождате, погледнете слънчевия знак на човека, който ви интересува. Освен това ние не се впускаме охотно в определени житейски области и присъствието на различните хора в живота не винаги ни е приятно, но то винаги има своя смисъл. Понякога „най-трудните” хора, ни носят най-голяма полза. Понякога онзи студен и „ужасен” Козирог е точно човекът, на когото дължим професионалната си кариера. Затова приемете информацията двузначно: Да, Козирогът в живота на човек Овен може да е като напаст непоносима, но именно той енергизира и осветява професионалния път и кариера в обществото.
    Тип 1) Човекът, който е мой близнак. Човекът, в когото виждам себе си, във всичко сме еднакви – и в доброто, и в лошото. Той винаги и за всичко споделя моята гледна точка. Той винаги е в моя „отбор”. Понякога е ужасно скучно, ако съм само с него, защото все едно си говоря сам. Но ако имам нужда от усилвател или клонинг, това е той. Между нас има пълна реципрочност в отношенията. Човекът, който съм Аз, но в друго тяло.
Погледнете в табличката, за да разберете кой е този човек за вас:
    

Тип 2) Човекът, с когото оцеляването ми чисто физически и материално, е гарантирано – ще имам храна, одеяло и покрив. Моят източник на всякакви ресурси – зарежда ме с енергия и всичко, от което се нуждая, за да живея добре. Човекът, който се грижи за мен така, както семейството ми се е грижило в детските ми години. Това е човекът, който ме кара да мисля за пари, стимулира ме да акумулирам богатства. Той е част от моя материален, финансов и физически свят.
Погледнете в табличката, за да разберете кой е този човек за вас:
     

Категории: коя зодия за какво ни подхожда Гали Астроучилище индивидуален хороскоп слънчев знак
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus