Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Юни е най-успешният месец на 2014

01 Юни 2014 / 09:06:04  GRReporter
3665 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 30 юни. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че Май съдържа много динамика и се развива в пълна степен ефектът от Слънчевото затъмнение на 29 април. Символиката на затъмнението е свързана с изпадане в крайности – антагонизъм, агресия и „смърт”, но и „зачеване” на различни неща. Силен беше стремежът към това да действаш, да „улавяш”, личната агресивност се намираше в пиковите зони и целият месец беше рисков по отношение на инциденти и конфликти от всякакъв тип.
    Основната енергия в обществен план беше насочена към подобряването на онова, което е било „счупено, повредено”, тъй като светът като цяло преминава през време, в което се извършва огромен напредък, правят се велики постижения, вземат се решения с историческо значение. В личния живот на отделните хора се очертаваше да се настани склонност към всевъзможни обвинения и критики. Но пък от друга страна Май беше добър месец да започвате това или онова на чисто, да откриете проблемни места в живота си и да се насочите към поправката им.
На 20 май приключи ретроградната фаза на Марс и това придаде на последните дни на месеца една особена оживеност, но вече в посока логична и последователна активност.
    През май се оформи много интересна взаимна планетарна връзка между Марс и Венера, която се наблюдава веднъж на около 15-17 години. Но този път си имаха и страхотна „компания” – от Уран, Плутон и Юпитер. Отново се оформи знаменития голям кръст с участието на Венера, която играе огромна роля в човешкия живот, тъй като е свързан с взаимоотношенията, ценностите на хората и ресурсите като цяло. По отношение на обществото и социума тази взаимовръзка се отразява като завишена конфликтност и напрежение, липса на дипломация и баланс, докато в интимните отношения се отразява по един далеч по-приятен начин – отварят се много възможности, внезапни авантюри и среща с някой, на когото не можеш да устоиш. Обикновено пролетните месеци носят събуждане в любовния живот, но тази година се очерта да има необичайна активност. За свободните хора това беше чудесно време да преживеят незабравими мигове, да открият половинката си, но за обвързаните се прокрадваше опасност от сериозни конфликти и разбити сърца.
    Какво да очакваме през месец Юни на 2014 година.
    Новолунието, което маркира месец Юни, се случва в 8мия градус на знак Близнаци. Символиката на този участък е свързана с „най-красивото; най-плодородното; най-високото”. Всички възможни пречки се отстраняват незабележимо, сякаш с магия и нищо не може да спъне онова, в което има вложено много желание, устрем и вдъхновение. В обществото се зарежда един особен ентусиазъм, желание да се споделят умения, да се експериментира. Юни е месец, в който се акумулират много средства и ресурси от всякакъв тип, необходими за по-нататъшни действия, когато се срещнете с неочаквани ситуации.
    В политически, социален и обществен план, ще наблюдаваме един стремеж към трупане, който може да изглежда някак излишен и ненужен от днешна гледна точка. Материалната страна на живота в цялото й разнообразие излиза на преден план. Думата „пари” във всичките й измерения, ще бъде най-употребяваната и търсена. Колкото и да е важна по принцип тази дума, през Юни буквално ще ни залее. Всички масово тръгват на „лов” за пари и ресурси, тъй като този месец провокира не само към акумулиране, но и за благоприятни инвестиции, които да се възвърнат многократно впоследствие. По един или друг начин светът се подрежда в чисто материален аспект, благата се разпределят, консолидират се позиции. Ще се сключат изгодни финансови, производствени и материални договори, тъй като са благоприятствани всички съюзи – не само между отделните хора, но и между отделните фирми, организации, държави.
    Юпитер – планетата на благоденствието и просперитета, се движи в най-благоприятния и щастлив участък на целия зодиак. В комбинация с точката на Новолунието, Юни се очертава да бъде един много успешен месец като цяло. Не отхвърляйте онова, което идва при вас случайно, по погрешка, без да сте го търсили и искали. Отделете му място, съхранете го. То ще ви помогне в дни на голяма нужда. Всичко, което имате възможност да си вземете през юни, ще се окаже една от най-добрите сделки, които сте правили.
    Женската енергия силно се покачва през месеца и това благоприятства репродуктивните сили на хората, благоприятства красотата, изкуствата продуктивните любовни отношения.
    Средата на Юни ще изведе на преден план личности, на които е отредено да постигнат някаква изтъкнатост, видност, превъзходство. Да направят важни неща за хората – това се отнася както за държавите, така и за по-малките човешки формации, каквито са фирми, екипи, организации. Те може да са вече достатъчно изявени хора, но може и да са такива, които до този момент са били някъде в по-задните редици.
    Това изобилие, в което ще се окажем, няма да е само в онзи хубав смисъл, за който се сещате. Ако има някакви природни явления, то те ще са по-ярки и по-големи от обичайното, което може да нанесе някои по-големи поражения в нашия човешки живот.

Категории: Астропрогноза за юли индивидуален хороскоп планети Юпитер ретрограден Меркурий астроучилище зодии Гали
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus