Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Юли внася най-големите промени в живота ни

01 Юли 2013 / 07:07:23  GRReporter
20273 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 31 юли. Ще започна обичайно с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че месец юни съдържа своеобразно облекчение и започва някакво раздвижване във всички сфери. Тъй като това раздвижване е по-продължителен процес, през юни акцентът беше преди всичко върху комуникационната и социална сфера – идеи, мисли, намерения, планове, комуникация, общуване. Беше отворена възможността да се зародят нови „брилянтни” измамни схеми в света или да бъдат разкрити такива. Да се появят добри търговци и предприемачи, но и също толкова добри измамници и мошеници. Медиите, информационните структури и средствата за комуникация бяха сферата, която трябваше да заеме някаква централна позиция. Да има засилено желание всеки да се изяви социално и вербално. Дългосрочните планове, започнати през юни, не носеха потенциал да бъдат реализирани. Много по-добри шансове имаше за малките стъпки и краткосрочните цели.

    В първите десет дни на юни препоръчах да наблюдавате какви хора и събития се случват около вас, особено във връзка с личните ви ценности, сигурност и стабилност в живота. Това бяха дни, в които всички несъзнателно влизат в потока на живота, за да се окажат, където трябва. Втората половина на юни носеше усещане и желание за живот извън обичайния ритъм и някак по течението. В повечето случаи това става много несъзнателно и то най-вече при хората, които усещат, че не са на мястото си и искат да го намерят. Затова изглеждат така, сякаш се пускат по течението на живота с едно „безхаберие”. В тази връзка очаквах някакви крайности в поведението на големи групи хора в стил „Да внесем малко хаос ”.

    Какво показват планетарните конфигурации през юли?
    Първата половина на месеца все още е заредена със живот извън обичайния ритъм и привидния хаос на повърхността, чиято цел е някакъв тип пренареждане, така че да се озовем там, където ни е мястото. Допускам, че това ще са пикови дни на крайности, тъй като от 27 юни Меркурий стартира своята поредна ретроградна фаза. Това продължава до 20 юли. Обичайно периодите, в който се случват тези фази на Меркурий, са дни, в които идейно, мисловно и комуникативно се дълбае назад във времето и на повърхността се изваждат неща, които са важни и досега не са били забелязвани. Става обкновено чрез грешка или объркване, за да му се обърне внимание, кара ни да си отворим очите за него.
    Това се отразява повсеместно – и в обществото, и в личния живот. В дните, когато Меркурий дава ход назад, е по-удачно да се погледнем зад гърба си, да обърнем внимание на информацията, идеите и мислите, които се появяват и са останали незабелязани досега, не сме им обърнали внимание.
    Ретроградната фаза на Меркурий, а също така и юлското новолуние, се осъществяват в един участък, чийто символ е свързан с обновяването, плодовитостта и безопасното протичане на всички стартирани процеси. Изключително благоприятен период за обстоятелства в стил „Да започнем отново, да рестартираме. Да се върнем назад и да тръгнем от изходната точка”. Това засяга нещата, които са се провалили първия път. Не изпускайте шанса да възобновите онова, което е било провалено някога и сега ви се появява пред очите. Подобни моменти се случват рядко в космическия порядък.

    Втората половина на месеца носи силен устрем към съсредоточаване да се намери най-доброто - човек, проект, място и т.н. - върху което да се фокусираш. Това са продуктивни дни, в които идва много яснота за обстоятелствата, в които се намирате. В социален и обществен план ще настъпи спокойствие, хаотичните ситуации тук и там по света ще се успокоят и ще се премине към „нещата по същество”, към изграждането на планове.

    Юли е месец, който ще внесе някои от най-големите промени в живота ни – за някои ще бъде директно, за други косвено. Преди няколко месеца написах следното: След 10 март има смяна на „очните лещи” – промяна на фокуса и онова, което виждаме около себе си. Посоката в живота – това е най-важната тема, която ще бъде актуална и за света, и за отделния човек. Почти за всеки ще се оформи постепенно нова посока в някоя житейска област. През март са първите стъпки.
    Онова, което бъде сътворено и „натворено” в периода 10 март – 25 юли, ще бъде постелята, на която всички ще си „лягат” през следващите около 20 години. Наблюдавайте посоката, в която се движи животът ви. Какво присъства като основна тема в съзнанието ви като мисли, идеи, намерения, къде се намирате приоритетно (в каква среда) и с какво се занимавате, какви хора срещате.
    В обществен и политически план в тези месеци се залага нова посока на развитие, която ще бъде актуална през следващите 20 години. Предизвикателството към правилата и авторитетните лица в света не са случайни. Дават яснота кои са подходящите лидери за тази нова посока на развитие, която има нужда от определен тип хора. Този период приключва през юли и ще ни донесе яснота за тази нова посока, ще видим конкретно върху какво ще стъпваме в годините напред.
    Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през юли – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях. Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.

Категории: прогноза за юли Астроучилище Гали ретрограден Меркурий планети зодии индивидуален хороскоп
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus