Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Януари носи необходимостта от нов ред в света

29 Декември 2012 / 09:12:15  GRReporter
4352 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви информирам каква е астрологичната картина за периода 1 – 31 януари и за кои хора това ще има значение. В своя ход по небесната сфера планетите активират различни участъци от зодиака и затова астрологичният климат, който задават се отразява по различен начин на всеки, тъй като е в пряка зависимост от индивидуалния му хороскоп.
    В предходната статия ви информирах, че през декември светът в глобален мащаб ще се сблъска с ограничения в ентусиазма и оптимизма, растежа и увеличението. Онова, което избухва със силен ентусиазъм, може много бързо да се сблъска с ограничения и да последва угасване. Големият бизнес беше с тенденция да отчете по-ниски резултати от очакваните, да има внезапен и неочакван отлив на финанси в този най-празничен месец от годината.
    Първите 10 дни на декември се очертаваше да бъдат изключително борбени, с много съпротива от всички страни и по всякакви въпроси. Дни, в които поривът за съпротива срещу всичко и всички да стане много сериозен и това да провокира към всевъзможни индивидуалистични и обществени актове, дори и такива без каквато и да е ясно оформена кауза. Възможни бяха някакви хаотични ситуации в различните части на света, причинени от интензивни и по-драматични събития, но водещи повече до объркване и разпиляване, без ефективен резултат.
    Дните между 20ти и 25 декември очаквах да съдържат някакъв по-различен ритъм. Животът да се движи по различен от обичайния начин. Сякаш часовниците ще спрат да работят и всеки да следва личния си усет за време и синхрон. Не бяха изключени някакви обърквания на графици и разписания на транспорта. Имаше предпоставки комуникациите като цяло (транспорт, телефони, интернет, общуването при хората) да бъдат нарушени.
    Какво очакваме през януари, първият месец на 2013та.
    След 10 януари се променя фонът и „декорите” на световната сцена. Много области ще привлекат внимание и то със спешна необходимост от преструктуриране и въвеждане на нов ред. Новите порядки обаче изискват изцяло обръщане към нещо ново и неизползвано до момента. Ефективност ще бъде ключовата дума – всяка структура, която е разклатена, трябва да бъде преобразена по един напълно нов и различен начин, така че да се постигне ефективност. Ще спечелят тези, които бързо успеят да се отърсят от старите структури и да използват изцяло нови неща.
    Стагнацията и ограниченията продължават и през целия януари. Много от старите модели – и в общ световен план, и в индивидуален – ще се оказват един по един безполезни и нуждаещи се от „ремонт”. Вероятно ще възникнат ситуации в стил дежа ву – завръщане от миналото – които ще изискват друг подход вече, тъй като старите правила ще откажат да сработят. По един или друг начин дори и в личния си живот всеки ще се завърне към някаква минала ситуация като този път ще има и възможност да избере нов път. В известен смисъл ще ни бъдат предоставени шансове да изберем нови пътища – в сферата на бизнеса, финанси и икономика, политика, технологии, връзки и отношения, или коя да е друга житейска област.
    През януари очаквам да започне един по-тежък процес в света, свързан с предизвикателство към всякакви установени правила и авторитетни фигури. За държавните глави започва трудно време, в което ще стане ясно дали са подходящите лидери или не.
    Пожелайте си нещо на 26 и 27 януари! Това е времето за „коледни чудеса”, когато трябва да внимавате какво си пожелавате, защото винаги се сбъдва.
    Сега ще изпиша кои зони в зодиака са засегнати от планетарните движения през януари. А също и датите, в които Слънцето е приблизително в посочените участъци и следователно касае хората, родени на тези дати независимо от годината. За останалите планети е необходимо да проверите личния си хороскоп.
    Погледнете в табличката за коя планета става въпрос и свържете ключовите думи за нея с това, което съм написала.
    Периодът 1-15 януари за хората, при които има планета в зоната:
13° - 19° телец (хората родени между 3 и 8 май)
Това е време, в което ще се огледате около себе си и ще откриете, че животът ви тече по някакъв нов и различен ритъм. Положили сте основите на нови неща, които ще имат особена значимост в следващите години. Поели сте нови ангажименти и сте се свързали с нови хора. Материалната страна на живота ви е претъпяла промени. Ще си дадете сметка с кого и с какво сте се ангажирали. Възможно е да се окажете в ситуация, в която нечий ресурс вече ще е недостъпен за вас. Или да изпаднете в някакво объркване, да не знаете в каква посока и как да продължите. Просто работете.
    Периодът 10-31 януари за хората, при които има планета в зоната:
19° - 24°телец (хората родени между 9 и 14 май)
Това е време, в което ще започнете да виждате около себе си ситуации, които са загубили своята ефективност и се нуждаят от „ремонтни дейности”. Ще ви завладее силен реформаторски дух. Може да имате усета, че са ви инжектирали серум на истината и просто не можете да се сдържите да казвате всичко, което мислите. Опитайте да филтрирате това, което говорите, тъй като може да се озовете в доста конфузни ситуации и да бъдете възприемани като хора, неприятни за общуване.
    Периодът 1-31 януари за хората, при които има планета в зоната:
9° - 15° рак (хората родени между 1 и 6 юли)

Категории: прогноза за януари 2013 Гали Астроучилище индивидуален хороскоп планети зодиакални знаци
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus