Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Венера показва как привличаме мъжете, Луната - как ги задържаме

08 Март 2014 / 07:03:08  GRReporter
6782 прочитания

Гали
    Статията днес посвещавам специално на дамите във връзка с празника на жената 8 март. Всяка една жена, от момента, в който се осъзнае като такава та чак до последния си миг, иска да намери мъжът на живота си и да го изживее с него. Човешкият живот е така устроен, че за жената партньорството и бракът са тема много по-важна и значима, отколкото при мъжете. Въпреки че в съвременното ни общество все повече стават жените, които умело се справят и без партньор, всяка една от тях има постоянен стремеж да си намери такъв.
    Днешната тема е свързана със женските „оръжия”, чрез които всяка жена си „хваща” партньор. Кое е най-силното ви лично „оръжие” в отношенията с другия пол, с какво най-силно привличате мъжете и кога това оръжие действа най-мощно.
    В живота твърде често се случва жените да се опитват да подражават на друга жена, само защото тя има успех сред мъжете, има чудесен партньор и никога не остава сама. Чуждите „оръжия” обаче няма как да работят вън вашите ръце. По-добре да разберете собствените си предимства и да използвате тях, отколкото да се опитвате да стъпвате на чужди такива. Има жени, които по природа са дарени да следват само собствения си инстинкт и точно това ги прави успешни в отношенията с мъжете. Ако се опитвате да им подражавате, подражавайте им само в това – да следвате собствените си предимства.
    Старите баби казват: не е необходимо да си зашеметяващо красива, важното е да си щастлива. Разбира се женско оръжие Номер Едно е външността, да привличате поглед, да накарате един мъж да се приближи към вас и да прояви интерес. Сексуалната атрактивност обаче въобще не е гаранция, че ще успеете да задържите вниманието на мъжа до себе си за време по-дълго от 1-2 седмици. Най-важният елемент на женската привлекателност е отвътре, не отвън. Тя се съдържа във вашата индивидуалност, ум, стил и маниер на поведение. Именно този тип привлекателност е в състояние да задържи вниманието и желанието на мъжа до вас, да го накара да се влюби и да свърже живота си с вашия.
    В астрологията Венера и Луната са двете женски планети, които характеризират женската привлекателност – те дефинират вашите лични „оръжия” в отношенията с мъжете. Венера формира повърхността. Това е „опаковката”, която привлича погледа. Луната обаче задава по-важния елемент – позицията й показва жената у вас, показва какво е съдържанието, когато се махне опаковката. Това е най-силното ви лично оръжие, когато иде реч да задържите един мъж до себе си.
    Венера в личния ви хороскоп показва как привличате мъжете. Луната показва как ги задържате, как им реагирате, с какво най-силно ги привличате. Показва вашата женственост, не просто някаква суха красота. Една жена може да е красива, но да не носи особена женственост. И обратното. Някои жени, разбира се, са надарени и с двете. Като цяло позицията на Луната – по знак, дом и отношения с другите планети, винаги е особено важен елемент в хороскопа. Специално за жените този въпрос придобива двойно ударение, тъй като Луната е женският архетип в астрологията. Ако се замислите за същността и функциите на Луната като светило в нашия живот – кога изгрява и залязва; фазите, през които преминава; фактът че няма собствена светлина, а отразява слънчевата; скоростта, с която се движи по небесния екватор; важната й функция по отношение на гравитацията и поддържането живота на Земята  - ще си обясните феноменът, наречен Жена.
    Честит празни дами!
    Поздравявам ви с една от най-красивите любовни песни.

Категории: женските оръжия Венера Луна Гали астроучилище индивидуален хороскоп зодиакални знаци
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus