Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Свежест от Австралия носи комедията „Кралете на Миконос”

26 Май 2010 / 11:05:47  GRReporter
4690 прочитания

Стив наследява плаж на остров Миконос от чичо си, който не е срещал никога в живота си. Вярвайки, че ще сложи край на проблемите си, Стив се качва на първия самолет за Миконос, но когато пристига там осъзнава, че нещата не са такива каквито е очаквал да бъдат.

Оригиналните „чужденчета” Ник Янопулос и Винс Колосимо, чийто прякор излезе от филма им „Чужденчетата” се завръщат с продължението, което се нарича „Кралете на Миконос: Чужденчетата 2”, което в момента е хитов филм в Австралия.

Филмът направи премиерата си в Австралия и бе посрещнат с див ентусиазъм от местната публика като завъртя оборот от близо два млн. долара. Може би защото пренася зрителите на едно пътешестви до красивата Гърция като Миконос е представен като идеалната дестинация.

 

Австралиецът от гръцки произход Ник Янопулос е стендъп комик и актьор с участие в телевизионни и в кино-продукции. Той стана известен с шоуто „Чужденчета без работа”, което е едно от най-котиераните до момента шоута на живо в Австралия.

Предисторията на филма започва преди пет години, когато Ник Янопулос решава да направи един филм за двама австралийци, които имат средиземноморски бекграунд и в някакъв момент решават да се върнат обратно в родината на техните родители, която е Гърция. И тогава се стига до развръзката – те разбират, че са много повече австралийци отколкото са си представяли и че страната вече не е същата, като тази, която техните родители са им разказвали, че е.

„Това е една комедия от типа „какво се случва, когато не плуваш в свои води”, която е снимана в Гърция, но не престава да си бъде по уникален начин типично австралийски филм. По тази причина и „Дънди крокодила” имаше успех преди години. В „Кралете на Миконос” се говори за момчета от западните предградия на Мелбърн, които се оказват на един от най-космополитните острови на света с техните джапанки и протяжен австралийски акцент.”

Жаждата на зрителите за добра австралийска комедия си пролича от интереса към филма през първите седмици на прожекцията му. „Кралете на Миконос” е на второ място в класацията за най-гледани филми в Австралия след „Робин Худ” на режисьора Ридли Скот и актьорите Кейт Бланшет и Кърт Ръсел.

 

Категории: АктуалноКино Кралете на Миконос Зета Макрипуля
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus