Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Стипендии на фондация Кокалис за Харвард

27 Октомври 2009 / 10:10:07  GRReporter
2572 прочитания

            Фондация Кокалис обявява конкурс за стипендии за университета Харвард за 2010 година. Стипендиите са за магистърски програми по обществена политика, държавна администрация и международно развитие. Предназначени са за млади лидери в обществения сектор в страните от Югоизточна и Централна Европа. Право да кандидатстват имат граждани на Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Македония, Гърция, Унгария, Косово, Молдова, Черна гора, Румъния, Сърбия, Словения и Турция.

            Стипендиите се дават за четири магистърски програми – магистър по обществена политика, код MPP, магистър по държавна администрация, код MPA2, магистър по международно развитие, код MPA/ID и магистър по държавна администрация на средно управленческо ниво, код MC/MPA. За стипедниите могат да кандидатстват тези, които имат опит или академичен стаж в една от следните области: обществена политика и администрация, неправителствени организации, право, икономика, социални науки и свързани с тях дисциплини.

            Кандидатите трябва да се ангажират да работят в обществения сектор в Югоизточна Европа. За повече подробности интересуващите се могат да погледнат тук.

 

            Крайният срок за подаването на документи във Фондация Кокалис е 9 януари 2010 година.

Категории: фондация КокалисСтипендии Харвард
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus