Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Следата, която оставяме след себе си

09 Ноември 2013 / 10:11:39  GRReporter
4646 прочитания

Гали
    Всички ние се раждаме и живеем на първо място като индивидуални същества и едва след това като част от семейство, партньорство, екип, общество. Носим силен порив да изявяваме своя „Аз съм”. Носим дълбоко желание да бъдем забелязани, да ни видят, да ни запомнят. Затова популярността и славата са толкова привлекателни категории. Дори обаче да не сме постигнали голяма популярност и да не сме известни в цялата околия, всички ние си носим своята слава. Тя е свързана с онова, с което ни запомня всеки, който ни е познавал през живота. Ние винаги оставяме следа след себе си, при това в повечето случаи го правим напълно несъзнателно и го разбираме много по-късно.
    Днешната статия е на тема каква е следата, която оставяме след себе си. С какво приоритетно ни помнят хората. Ние всички носим така наречена креативна способност – да създаваме, да оставяме след себе си нещо. У всеки човек живее по една частица от Слънцето, което е „отговорно” за живота на Земята. Слънцето е звездата със собствена светлина в нашата слънчева система, въпреки че в астрологията за удобство се нарича планета. И ако продължим аналогията, то у всеки човек има стремеж да бъде тази звезда, да постигне известност и признание, да се изрази индивидуално.
    Хората се изразяват по много начини и сътворяват много неща. Създават деца на първо място. В тази дейност оползотворяват най-голяма част от творческия си заряд. Създават изкуство – рисуват, пеят, свирят, играят на сцена, готвят, отглеждат растения, пишат книги, пишат поезия, разказват вицове и т.н. Създават различни неща в материалния свят. И не на последно място създават спомен, създават впечатление, създават някакъв образ, с който биват запомняни. Това става много спонтанно и напълно естествено, без да го търсим. Отивате някъде и без да се усетите, буквално за миг, правите нещо съвсем спонтанно, което е в синхрон с вашата индивидуална креативност, „звездата” у вас се проявява в цялата си светлина. Така създавате определено впечатление, запомнят ви с нещо. И „славата” ви се разнася – за добро или за зло.
    В личния хороскоп Асцендентът е начинът, по който човек бива възприет от околните. Това е нашата „дреха” пред света, нашето тяло, чрез което се показваме. А Петият дом в хороскопа дефинира творческия ни потенциал и всичко, което сътворяваме и създаваме през живота си. Той е отражение на знак Лъв в зодиакалния кръг и се управлява от Слънцето. В него е материалният израз на личната ни „звезда”, на личното ни Слънце, чрез които светим и ставаме известни. Това означава, че чрез Асцендента другите ни виждат и възприемат по някакъв определен начин. А това което остава след нас, когато излезем от полезрението им, следите, които оставяме в съзнанието на всеки, с когото сме били в контакт, лежат в Петия дом. По същия начин, по който нашите деца са следата ни, когато нас вече ни няма.
    Естествено Слънцето в хороскопа и Петият дом, броено от него, също има важно значение, тъй като то – Слънцето - е носител на индивидуалността и творческия потенциал. Ако искаме да разберем какви следи оставяме след себе си, с какво ни помнят хората, е необходимо да се анализира Петият дом в хороскопа, считан от Асцендента и Слънцето. За напредналите ще спомена, че има важно значение дали в него попадат планети и как е разположена планетата, която го управлява. Силата и начинът на изява на тази планета ни дават информация колко е силно впечатлението, което оставяме, а също и с какъв знак е то – със знак плюс или знак минус.
    По-надолу аз ще дам само основните характеристики в зависимост от знака, в който попада Петият дом на хороскопа. Прочетете информацията според знак на Асцендента си и Слънчевия си знак. Първото се отнася до реалните действия, с които създавате впечатление. А второто се отнася до същността им.
    Асцендент или Слънце в знак Овен
    Петият дом попада в знак Лъв. Позитивните следи, които оставяте след себе си са вашата огромна жажда за живот, да играете, да се забавлявате, да живеете на пълни обороти по начин, който често напомня за филмов сюжет с много приключения. Запомнят ви с невероятните ви любовни истории и авантюри, с бохемския ви стил на живот. Често се проявявате и с някакъв тип изкуство – музика, театър, кино.
    Негативните следи, които оставяте са скандали свързани с любовния ви и интимен свят, които могат да ви провалят. Огромното ви самочувствие и самоувереност могат да ви бутнат към поемане на крайни рискове и да ви запомнят с това, че разпилявате всичките си възможности и „прегаряте” много рано в живота.
    Кое ще преобладава – позитивната или негативната следа, зависи от разположението и статуса на Слънцето в личния ви хороскоп.
    Асцендент или Слънце в знак Телец
    Петият дом попада в знак Дева. Позитивните следи, които оставяте след себе си са огромната ви работоспособност, трудолюбие и практичност. Запомнят ви с това, че умеете да намирате ефективни пътища за решаване на всякакви всекидневни проблеми, да оказвате винаги най-добрата „бърза помощ”. Добри организатори, които правят живота на другите по-лесен. Умеете да служите, да бъдете отговорни и всеки може да разчита на вас.

Категории: слава имидж следа след себе си Слънце Асцедент Пети дом Гали Астроучилище зодии индивидуален хороскоп планети
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus