Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Съхранението е ключовата дума в началото на февруари

28 Януари 2012 / 09:01:16  GRReporter
2848 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви информирам какви са „климатичните” особености за периода 1 – 15 февруари и за кои хора това ще има значение. Този климат се отразява по различен начин за хората, тъй като е в пряка зависимост от индивидуалния хороскоп.

    В предходната статия за втората половина на януари, ви информирах, че очаквам в обществен план да бъде по-спокойна и плавна. За сметка на личното. Сякаш хората ще бъдат по-въвлечени в личните си ангажименти и проблеми и няма да искат да се безпокоят с обществени и социални такива. Всеки ще е по-склонен да се потопи в неговите си лични работи, да си търси вътрешна стабилност и хармония. Примирението в някаква форма ще вземе превес. Хората може да усещат стагнация, но да нямат желание да се намесват с някакви активни действия, а да бъдат по-скоро наблюдатели на процесите около себе си.
    Повече динамика очаквах да има в междуличностен план, особено в изясняването и намирането на решения в семейните и интимни кръгове. Там беше възможно да изплуват нерешени конфликти.
    Каква е общата картина през първата половина на февруари?Основната тема през целия период е свързана със съхранението. С чувството за задължение и отговорност, с необходимостта да защитаваме и да се грижим. Очаквам да нарасне броят на всичко, което да иска грижа, да иска защита, да иска протекции, за да оцелее. Най-вече хора и общности от разнороден тип (от малките семейни единици до големите държави). А от страна на поемането на отговорност и задължения има поява на силни ограничения. С други думи всеки може да очаква, че някой друг е длъжен да се погрижи за каквото и да иде реч. А този, който има силата и способността да се погрижи ще сложи фин филтър – „Това да, това не”.
    Тази тема взема превес и по отношение на това какво си струва да бъде съхранено и запазено. Не винаги нечий зов за помощ заслужава да бъде чут и приет. Напълно е възможно хора, които на пръв поглед имат нужда от помощ, да се окажат невидими и нечути. А помощ, грижа и подкрепа да получат онези, които привидно нямат такава нужда.

    Очаквам в тези дни да бъде положен своеобразен старт на реформи от всякакъв тип. Но не нови такива, а стари. Нерешени и незабелязани до момента проблеми ще излязат стремглаво и ще ни накарат отново да се върнем към тях. Но тук са заложени и трудности – ще бъдем склонни да оказваме силна съпротива на онези, които имат различна от нашата гледна точка.

    Около 12 февруари става смяна на „очните лещи”, сменя се декора, сменя се обществената вълна, към която се настройват всички. Дните тогава може да ви се сторят особено активни и наситени с движение. Да се сблъскате с хора, теми, ситуации, които внасят новости около вас. През последните три месеца декорът беше „хаос, безредие - защо нищо не е на мястото си?” и предизвикваше желание за пречистване и прогрес във всеки смисъл. Новата обществена вълна носи ключовата фраза „Пари няма, действайте”. Но ще стане активна през втората половина на февруари.

    Сега ще изпиша кои зони в зодиака са засегнати през първата половина на февруари. А също и датите, в които Слънцето е приблизително в посочените участъци и следователно касае хората, родени на тези дати независимо от годината. За останалите планети е необходимо да проверите личния си хороскоп.

15° - 20° овен (хората родени между 5 и 10 април)
2° - 8° телец (хората родени между 22 и 28 април)
11° - 17° близнаци (хората родени между 1 и 7 юни)
28° близнаци - 4° рак (хората родени между 19 и 24 юни)
4° - 9° рак (хората родени между 25 и 30 юни)
9° - 15° рак (хората родени между 1 и 7 юли)
21° - 26° рак (хората родени между 13 и 19 юли)
2° - 7° лъв (хората родени между 25 и 30 юли)
7° - 13° лъв (хората родени между 31 юли и 5 август)
11° - 17° дева (хората родени между 4 и 10 септември)
4° - 9° везни (хората родени между 28 септември и 2 октомври)
10° - 15° везни (хората родени между 3 и 8 октомври)
26° везни - 2° скорпион (хората родени между 19 и 25 октомври)
2° - 8° водолей (хората родени между 23 и 28 януари)
8° - 13° водолей (хората родени между 28 януари и 2 февруари)
22° - 28° риби (хората родени между 12 и 18 март)

Погледнете в табличката от галерията за коя планета става въпрос и свържете ключовите думи за нея с това, което съм написала.

Периодът 1-15 февруари за хората, при които има планета в зоната:
15° - 20° овен,
е време, в което навлизате в ново обкръжение. Ще имате възможност да създадете нови контакти, да навлезете в нови житейски територии. Не е изключено да изненадате с нещо хората около вас. Помислете добре какво правите, тъй като и с най-дребни неща в тези дни ще привлечете огромно внимание към себе си.

Периодът 1-15 февруари за хората, при които има планета в зоната:
2° - 8° телец,
е време, в което е възможно да се „продадете”, за да съхраните баланса в живота си. Преценките ви, ценностите в живота може да са подложени на сериозни предизвикателства. А вие сте склонни в тези дни да изоставите някои от тях, да ги промените и да се разделите завинаги, за да си осигурите по-добро съществуване. Има вероятност обаче да тръгнете в посока към мястото, откъдето старателно се опитвате да избягате.

Категории: Астроучилище Гали прогноза за февруари планети индивидуален хороскоп зодии
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus