Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Шоуто на Лейди Гага започна от Атинското летище

18 Септември 2014 / 10:09:15  GRReporter
1376 прочитания

С кратко, но атрактивно шоу възнагради Лейди Гага гръцките си фенове, които я очакваха вчера следобед часове наред на атинското летище „Елефтериос Венизелос“.

И докато всички очакваха, че ексентричната поп звезда ще направи и в Атина това, което обичайно прави при пристигането си в другите градове от световното ѝ турне, т.е. да раздаде само автографи, тя изненада посрещачите си. Още в самолета звездата подготвила и след това представи на летището кратко танцово шоу, вероятно част от концертната програма, заедно с група от танцьорите си.

Посрещачите се чудеха защо Гага се бави и не излиза от VIP залата на летището, след като частният ѝ самолет се бе приземил 40 минути преди това, когато изведнъж осем танцьори с цветни костюми излязоха и започнаха да танцуват. Няколко минути по-късно се появи и самата Лейди Гага, оставяйки всички с отворена уста.

Облечена в предизвикателен костюм, с две златни мидени черупки, покриващи гърдите ѝ и розов прозрачен плетен воал, покриващ голите ѝ бедра, тя се разходи на високите си токчета, поклащайки се като истинска звезда, а накрая вдигна театрално ръце над главата си. В едната си ръка държеше мобилен телефон, от който звучаха нейни парчета.

След това звездата се качи в джипа, който я чакаше няколко метра по-нататък, на мястото, където бяха строени нейните фенове, посрещнали я ентусиазирано. Лейди Гага слезе от джипа, танцьорите я понесоха на ръце, като една нова Клеопатра, и я разходиха за кратко на една ръка разстояние от струпалото се множество. Звездата не каза нищо, нито се усмихна, просто играеше ролята си.

Разбира се, събралите се фенове останаха разочаровани, че не успяха да вземат автограф и да се снимат със звездата, но бяха впечатлени от появата ѝ. Някои момиченца се разплакаха, защото не можеха да повярват, че се намират толкова близо до своя идол.

След това джиповете с певицата и нейния антураж потеглиха към хотел „Великобритания“, където ще бъде настанена звездата. Днес Лейди Гага ще бъде свободна да прави каквото иска, но никой не знае дали в крайна сметка ще посети Акропола, както бе заявила предварително, тъй като тя е непредвидима и не обича да планира нещата.

На утрешния ѝ концерт на стадион ОАКА Лейди Гага ще се появи на огромната сцена, която се изгражда трескаво от няколко дни, наречена «Fat Lady». Очаква се звездата да представи впечатляващо шоу, с много ефекти и многобройни смени на костюмите. Програмата включва 24 песни, с петима музиканти и 14 танцьори.

Продажба на билети

Що се отнася до билетите, вече са изчерпани най-скъпите, т.е. категориите Golden Standing и VIP, на цена 104,5 и 115,5 евро съответно, и продължава продабжата на билети от останалите категории.

 

 

Категории: Лейди Гага концерт Атина Атинско летище шоу
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus