Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Сексуалното привличане като космическа сила за манипулиране и трансформиране

22 Март 2014 / 10:03:47  GRReporter
8436 прочитания

Гали
    Всеки се е сблъсквал поне веднъж в живота си с неудържимо, необяснимо и магнетично сексуално привличане към някого. То възниква буквално за секунди и оттам нататък всякакъв разум и рационално мислене просто се изпаряват. Не ви интересува нищо друго освен желанието. Сексът е едно от нещата в живота, които носят най-мощните трансформации, чрез които всеки може да бъде манипулиран (не само в грозния смисъл на думата). Всички реклами, чиято цел е да ви манипулират да си купите нещо, съдържат сексуален елемент в някаква форма. Трансформиращата сила на секса е огромна, защото май няма нищо друго в нашия живот, което може да се сравни с физическите усещания, които хората получават по време на интимността. На Изток, особено в Китай, сексът винаги се е възприемал като най-мощното и жизнено необходимо действие, при което се генерира енергия „способна да контролира цялата Вселена и да я управлява”.
    В днешната статия ще засегна темата за трансформиращата сила на секса. Какво провокира появата на онова неудържимото и необяснимо привличане, на кого и какво се „предаваме” най-лесно и въобще не се интересуваме от последиците. Кои са хората, на които не можем да устоим, не можем да откажем и сваляме всички защити мигновено.
    В астрологията Осмият дом се свързва със сексуалния живот – какъв е по своята същност и как се развива през живота. Осмият дом е онази секция от небето, която е аналогична с положението на Слънцето малко преди залез – то започва да губи своята яркост, топлина и светлина, подготвя се за залеза, преобразува се, трансформира се. Точно по същото време съвсем слабо започва да се появява Луната на небето, да придобива някакви очертания и става своеобразно сливане на Слънцето и Луната. Същият ефект се наблюдава и рано сутрин, малко след изгрева, в онази секция на небето, която очертава Дванадесетият дом в хороскопа. Но ситуацията е по-различна, затова няма да се спирам на нея. Това сливане на Слънцето и Луната в Осми дом, всъщност е сексуалният акт, при който се сливат мъж/жена, ин/ян енергия, за да си вдъхнат един на друг живот, да се трансформират взаимно и в същото време да си осигурят вечен живот чрез поколението, което създават.
    Затова сексът в човешкия живот винаги е бил и ще продължи да бъде особено привлекателен, да носи тази огромна трансформираща сила, да бъде магнетичен и завладяващ, тъй като е залог за вечен живот. За всеки човек си има нещо специфично в сексуалния живот, което оказва най-мощно лично трансформиращо влияние. Има конкретни ситуации и хора с определен тип индивидуални характеристики, които го „манипулират” дълбоко, събуждат силно сексуално желание. Всъщност това са ситуации, в които сякаш сте омагьосани, силно привлечени и въобще не ви интересува резултатът, не ви интересува какви ще са последиците – единственото важно нещо е преживяването.
    Необяснимите, загадъчни и обсебващи съзнанието ни неща, имащи огромна привлекателност, а също и способност да ни променят тотално, се описват от Осми дом. Едно от тях е сексът сам по себе си. Ако искаме да разберем кое в самия секс има най-силна привлекателност, тегли ни по един мистериозен начин, то следва да разгледаме Осми дом броено от Осми дом. И така стигаме до Трети оригинален дом в хороскопа. Зодиакалният знак, в който попада, планетите в него, а също и планетата, която го управлява, дават информация какъв тип хора и ситуации представляват онази вечна сексуална загадка за нас, не знаем защо ни приличат буквално мигновено и в повечето случаи изобщо не се и замисляме – директно се хвърляме в „морето” без спасителен пояс, с риск да се „удавим”. Сексуалната опитност в тези ситуации обикновено води до сериозна лична трансформация и съответният човек често го възприемаме като богоподобен (което не е много далеч от истината), защото преживяваме едни от най-ярките си мигове с него.
    Намерете описанието според знака на Асцендента си, за да разберете кой и какво могат да ви оставят бе „ум и разум”, да провокират необяснимо сексуално желание.
    Асцендент в знак Овен
    Третият дом попада в знак Близнаци и се управлява от Меркурий. Хората, които имат в личния си хороскоп активно влияние на този знак, са онези, на които трудно можете да устоите. Сваляте всички сексуални бариери, когато се появи някой, който демонстрира голямо любопитство към вас (дори и да не става дума за секс), интересен събеседник е, много информиран, знае всички клюки, има прекрасни речеви и говорни умения, създава бързо и лесно всякакви контакти и познанства, обича да говори и понякога имате чувството, че телефонът е залепен на ухото, движи се много активно и трудно се свърта на едно място. Ръцете и жестовете на другия ви правят особено дълбоко впечатление и точно това ви манипулира и привлича сексуално.
    Асцендент в знак Телец

Категории: сексуалното привличане Осми дом в хороскопа планети зодиакален знак Астроучилище Гали
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus