Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

„Роза” на Митропанос начело на музикалния ТОП 8 на GRReporter

10 Януари 2013 / 11:01:05  GRReporter
2014 прочитания

Песента „Роза” на оставилия богато наследство в гръцката музика Димитрис Митропанос е абсолютният фаворит на читателите на GRReporter. Тя спечели 34 на сто от гласовете в гръцката, 27 на сто – в английската и 20 на сто от предпочитанията в българската версия на сайта.

Второ място заемат песните „Last summer” на Nicko и “My Number One” на Елена Папаризу с равни резултати: 20 на сто от гласовете в английската, 17 на сто в гръцката и 10 на сто в българската версия.

Никос Вертис и нашумелият му хит „Αν είσαι ένα αστέρι» („Ако си една звезда”) са на трето място. Най-много гласове е събрала сред читателите на българската версия – 18 на сто. Следват читателите в гръцката – 15 на сто и английската – 6 на сто.

Резултатите за песента „Είναι στιγμές” („Има такива моменти”) на Андонис Ремос са: 12 на сто в английската, 11 на сто в българската и 7 на сто в гръцката версия на GRReporter.

Неоспоримият преди малко повече от пет години хит на Михалис Хадзиянис „Χέρια ψηλά» («Ръцете горе”) отстъпва с много малка разлика. Най-много гласове е спечелил в българската версия – 12 на сто. Подкрепили са го 10 на сто от читателите в английската и 7 на сто от тези в гръцката версия.

 

Песента „Επιμένω” („Настоявам”) на Христос Кириазис спечели седмо място в класацията ни. Най-много за нея са гласовете в българската версия на GRReporter – 11 на сто.

На последно място се нарежда песента „Shake it” на някогашния кумир на тийнейджърките Сакис Рувас. Тя не е получила нито един глас в гръцката версия и едва 2 на сто в английската. В българската са я подкрепили 9 на сто от читателите.

Благодарим за участието и очакваме вашите отговори в новата ни анкета: Кога гърците ще спрат масово да укриват данъци?

Категории: Музика анкета любима гръцка песен
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus