Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

През август съжаляваме за това, което не сме направили

28 Юли 2012 / 11:07:41  GRReporter
5014 прочитания

    Гали
    В тази статия ще ви информирам каква е астрологичната картина за периода 1 – 31 август и за кои хора това ще има значение. В своя ход по небесната сфера планетите активират различни участъци от зодиака и затова астрологичния климат, който задават, се отразява по различен начин на всеки, тъй като е в пряка зависимост от индивидуалния му хороскоп.
    В предходната статия ви информирах, че през юли е втората ретроградна фаза на Меркурий за 2012 година. Започва на 14 юли и приключва на 8 август и се случва в първите 10° на знак Лъв. Символиката е свързана с уединение, отдръпване, да осмислиш досегашния си опит и така да укрепиш и стабилизираш слабите си места. Свързана е и с изтичане на информация по всякакви теми, което може да бъде повод за обществени скандали от най-различен тип. Ретроградните периоди на Меркурий винаги са свързани с допускането на мисловни, информационни, комуникационни грешки и недоразумения. Това винаги носи объркване и смущения при плавното протичане на всекидневието ни. Но всъщност тези периоди са идеално средство за увеличаване на концентрацията ни, да обърнем внимание на определени детайли в живота си, да забележим нещо важно за нас.

    На 3 юли имаше пълнолуние – една от най-значимите лунни фази на 2012. За цялата година те са общо четири. Това пълнолуние беше кулминационна фаза на затъмнението от януари 2011. То носеше на света мощна опозиция и дисхармония, силни препятствия. Мнението ми беше, че е възможно отново да се разгорят стари и заровени конфликти, възникнали около януари през 2011. Или да се даде ход и възобновяване на проекти и решения, взети тогава. В България за първи път се случи атентат, който извади остро конфликта между Израел и Иран. Проблемите около Сирия продължиха и дори се появи новина, че Турция е на ръба на войната.
    В личен план най-силно бяха засегнати хората, родени в периодите:
30 декември – 8 януари
28 март – 7 април
1 – 10 юли
1 – 10 октомври,
    По някакъв начин за тях има връщане към събития, които са започнали в началото на 2011. Юли им носеше някаква повратна фаза.
През втората половина на юли се задейства планетарна комбинация, чийто смисъл е „да тръгнем на лов за ресурси – препитание, пари, материални придобивки”. Новините в банковия сектор и еврозоната отново намекнаха за откриване на нови пробиви в стабилността.
    Каква е астрологичната обстановка през август? Ретроградието на Меркурий приключва на 8 август, така че заредете се с още малко търпение и повече концентрация.
    След 10 август  периодът е зареден с напрежение и основното мото почти навсякъде ще бъде „Време е за промяна! Време е да опитаме нещо ново!”.  Подобни периоди карат хората да съжаляват за онова, което не са направили и устремно се втурват към всичко, защото се страхуват от такива съжаления. Не изключвам голяма част от хората да започнат да се щурат насам-натам с мисълта, че трябва да направят някаква промяна. Съжаленията за онова, което сте направили или не сте направили, са буквално във вихъра си. Би било добре да знаете какъв е смисълът на онова, което решите да предприемете и къде искате да стигнете. Но дори и да нямате ясна представа в началото, тя ще се появи, когато всичко приключи. Дори в повечето случаи хората нямат избор и влизат в някакви промени, без да знаят накъде са тръгнали.
    В обществено-социален контекст вярвам, че август (и част от септември) е периодът на новите неща, които да бъдат „тествани”. При подобни ситуации хората са склонни да се хвърлят в непознати води без особен страх и да рискуват. Затова смятам, че може да бъдат предприети доста рискови стъпки и в политически, и във финансов, и в социален план. Мисля че ни очакват изненади. И не е задължително всички те да бъдат с положителен край – някой ще загуби, друг ще спечели.
   „Животът започва там, където свършва удобното, познатото и стабилното”. В средата на август, около 15ти във въздуха ще „мирише” на нестабилност, смут и притеснение. За всеки този „аромат” ще бъде различен – може давлияе на работата, парите, отношенията, проектите, предприемачеството или изобщо да не бъдете засегнати лично, а само косвено.  Най-активно ще се прояви за хората, родени около: 13 април, 16 юли, 17 октомври и 14 януари.
    Очаквайте неочакваното. Бъдете нащрек, тъй като не е изключено да имате усещането, че всичко около вас се срива. В обществено-политическо и държавно отношение също очаквам да има изненади, предприемане на рискови стъпки и промени, които започват чрез някакъв срив.
    В последните дни на август се сменят декорите на обществената сцена. Започва един няколкомесечен период, в който основна тематика ще бъде натрупването и задържането на власт, сила и енергия. Но за това ще пиша по-подробно в следващата си статия за астрологичния климат през септември.

Сега ще изпиша кои зони в зодиака са засегнати от планетарните движения през август. А също и датите, в които Слънцето е приблизително в посочените участъци и следователно засяга хората, родени на тези дати независимо от годината. За останалите планети е необходимо да проверите личния си хороскоп.

Категории: Астроучилище Гали прогноза за август ретрограден Меркурий зодии индивидуален хороскоп
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus